Wpis z mikrobloga

Kurde strasznie się tutaj wiele zmian pojawiło. Do tej pory korzystam z teleelevidenie i nie narzekam (nie wiem skąd to narzekanie tutaj xD), ale szukam sprzedawcy co też ma listy PL za około 3 euro. Jest jeszcze coś takiego i wartego? XD

#iptv
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka4az: trexy, strongi i inne takie takie oferują wszystkie kanały świata i vod. Wychodzi tak z 5-10 ziko za miesiąc na g2g. Trochę większy delay niż u ruskiego ale przynajmniej taniej i z vod (i prawdę mówiąc ostatnimi czasy lepsza stabilność niż u ruskiego)
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@misioneos

@Ka4az: trexy, strongi i inne takie takie oferują wszystkie kanały świata i vod. Wychodzi tak z 5-10 ziko za miesiąc na g2g. Trochę większy delay niż u ruskiego ale przynajmniej taniej i z vod (i prawdę mówiąc ostatnimi czasy lepsza stabilność niż u ruskiego)

Właśnie nie chce ani wszystkich kanałów świata ani VOD. To dla starszych ludzi co mają aplikacje, listę kanałów i są przekonani, że to kablówka
  • Odpowiedz
@Ka4az: jeśli dla kogoś starszego to rzeczywiście lipa, ale akurat player sam możesz wybrać. Ja to w ogóle napisałem program dla siebie co filtruje kanały po języku, nazwie czy grupie i mam wyciętą playlistę wg swoich upodobań, więc wrzucam wygenerowany m3u do VLC na kompie i elo
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@orbitowaniebezcukru16

team jest tanie, w sumie chyba ok 2E kosztuje jezeli Televidenie spełnia twoje wymagania to jest to IPTV na podobnym poziomie

A legitna strona to ta tv.team? XD pytam, bo pełno jest jakiegoś syfu. @
  • Odpowiedz