Wpis z mikrobloga

Forma

Aktualizacja "formy" i w sumie mogę tu powiedzieć, ze to koniec "masy". Nie jestem w stanie masować powyżej 102 kg+ w tym wieku. Czas z tym się pogodzić i budować wynik w trójboju w U100. Po prostu przy moim zapotrzebowaniu i tylu obowiązkach nie mam siły jeść pół dnia. Teraz dodam sobie 20 min cardio i skupie się na 100 % zdrowej misce.

Siła

300-310 kg ciąg w dobrym dniu by poszedł. Ale moim celem jest 325 kg
W wyciskaniu wyciskam z długą pauzą 170 kg, cieszy mnie, ze w końcu poszerzylem chwyt i nie mam dolegliwości i mam pełną kontrolę sztangi
Przysiady to wielka niewiadomo i loteria, ja czuje gdzieś, ze jestem w stanie dojść do 300 kg w neoprenach, tylko bardzo słabo ostatnio się regeneruje przez niedojadanie i wypadają mi fatalne jednostki siadów.

Treningi personalne

Na razie mam ich mało, zarabiam te 1000+ na opłacanie karnetu. Nie spieszy mi się, bo 90 % + dochodów mam z prowadzenia online. Dopiero teraz po rozmowie z kilkoma szczerymi osobami zrozumiałem, że muszę zmienić wizerunek.

Dla wielu ludzi wydaje się na obecny moment, zbyt zaawansowany. Nic dziwnego, wchodzą na profil IG a tam gościu targa cieżary chore z perspektywy osoby początkującej i mało innych treści. Wiele osób myśli, ze na treningu u mnie od razu będzie musiała robić 200 kg siady i ciągi. Miałem nawet pytania "czy ja krzyczę".

Przez internet to nie problem, bo mam pełno klientów od zawsze, bo to jest inny typ klientów, co robi selekcję trenera, weryfikuje jego wiedzę/wyniki i ma większe oczekiwania

Na miejscu większość osób się boi/wstydzi lub jest po urazach. Mam taką wiedże jak pomóc i im, jednak wizerunek odstrasza.

Po prostu czas to zmienić i zacząć produkować bardziej przyjazne treści.

Komiczna branża, że "zbyt duże kompetencje" mogą działać odstraszająco :)

#pokazforme #silownia #fullborsukworkout #mirkokoksy #mikrokoksy #torun
Kasahara - Forma

Aktualizacja "formy" i w sumie mogę tu powiedzieć, ze to koniec "ma...

źródło: 2026-03-15 11.12.29

Pobierz
Kasahara - Forma

Aktualizacja "formy" i w sumie mogę tu powiedzieć, ze to koniec "ma...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: coś w tym jest. Patrząc na większość sieciowkowych trenerów to wykręcają takie przeciętne wyniki siłowe, ale mam wrażenie że stwarzają taka miła i bezpieczną atmosferę i ludziom to pasuje.
  • Odpowiedz
  • 1
@Brandon95: w sumie z lenistwa wbijam raz na 7-10 dni i praktyce to wychodzi TRT z hakiem, chce się zmobilizować do regularności i podbić i dawki i jakość treningu i diety.
  • Odpowiedz