Wpis z mikrobloga

@przegro_pisarz: mordo po mojemu to masz normalną sylwetkę, a sam fakt że przestałeś chlać i dawać w żyłę to naprawdę świetne posunięcie. Tak trzymaj i nie zniechęcaj się.
  • Odpowiedz
@Sportler: na żywo by mi to powiedzieć to nie masz czasu?
no i wszytko, oczywiście nie potrafię wykorzystać wiedzy. Wiesz, że się o--------m, źle jem, ale konkretów żadnych nie podasz tylko będziesz wyśmiewał jak każdy. Całe życie za nic nie potrafię się wziąć za siebie a tym bardziej treningi.Można wrzucać screeny, dokumenty na potwierdzenie tego co piszę to i tak żaden ekspert tego nie widzi i on ma zawsze rację.

Po
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz:

wszyscy się ze mnie śmieją bo jestem nieudacznikiem.

wszyscy się śmieją, bo się zachowujesz jak mameja. Kiedyś już Ci pisałem - psycholog i on Ciebie dalej pokieruje, bo w głowie to masz niezły bałagan ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
wszyscy się śmieją, bo się zachowujesz jak mameja. Kiedyś już Ci pisałem - psycholog i on Ciebie dalej pokieruje, bo w głowie to masz niezły bałagan ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@Sportler: ciekawe jak nie mieć bałaganu gdy przez całe życie się słyszy, że wszytko źle się robi, do niczego nie nadaje,
  • Odpowiedz
mi przykro było bo brzydką mam sylwetkę i jedyny ćwiczę sam lub nikt nie chce ze mną rozmawiać.

@przegro_pisarz: a ja jestem piękny i to samo: ćwiczę sam i nikt ze mną nie rozmawia, bo dopóki ja się do kogoś nie zacznę odzywać to każdy robi swoje, taka jest ogólna zasada na siłce
  • Odpowiedz
@Sportler: no i klasyk. Mogę wrzucać zdjęcia z siłowni, ukończone kursy, szkolenia, potwierdzenie wizyt u psychologa to ciągle jest, że siedzę całe życie na dupie i narzekam ¯\(ツ)/¯ mnie się wydaje, że staram się jak mogę, robię co ludzie mi każą a całe życie jest, że siedzę na dupie i narzekam. Jak nie narzekać i zrobić cokolwiek? Albo po prostu mnie zabij cwaniaku, pokaż jaki jesteś zajebisty.

To po co ta
przegropisarz - @Sportler: no i klasyk. Mogę wrzucać zdjęcia z siłowni, ukończone kur...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz