Aktywne Wpisy
mwmichal +651
Ten kraj to psychiatryk, wchodzę zobaczyć skrót na YouTube i komentarze zasrane tym jakie to szczęście, że Niemiec przegrał i, że co teraz zrobi Tusk i Onet. Ja rozumiem pośmieszkować ale nie prowadzić dyskusje o tym, że niby Tusk będzie chodził na czarno ubrany i, że jest (ostrożnie!) wściekły. Prawaki nawet meczu nie potrafią zobaczyć bez wbicia tam polityki
#mecz
#mecz
Dupxo7 +297
Debili twierdzących, że lewym pasem na S-kach i autostradach trzeba jechać "szybko", czyli grubo ponad dozwoloną prędkość, i że w ogóle jest to zgodne z przepisami bo "lewy służy do z-----------a hehe", elegancko weryfikują odcinkowe pomiary prędkości. Mówię wam, to jest wybawienie. Odkąd zainstalowali to cudo na S-ce koło mojego miasta to jazda z sytuacji stresogennej stała się czystą przyjemnością. Wcześniej jak tylko zacząłem wyprzedzać ciężarówkę to po sekundzie na dupie siedział

Wyremontowałem taką, chodziła idealnie. Spec od gaźników specjalnie kupił color tune, bo nie mógł sobie poradzić żeby idealnie pracowała i zrobił to. Nie słyszałem równiej pracującej gaźnikowej XJR od mojej.
Rozebrałem ją na drobne, odświeżyłem każdy detal.
I sprzedałem. Strasznie żałuję
źródło: IMG_6595
PobierzO tej maszynie nawet piosenki śpiewano.
źródło: 1000061556
Pobierz