Wpis z mikrobloga

ten wczorajszy wpis o kolejce do butelkomatu to sobie zmyśliłem żeby plusy dostać, fajnie że paru osobom tez ciśnienie podniosło, nie czytałem żadnych komentarzy ale po ilości powiadomień to widze, że chyba żywiołowa dyskusja się zawiązała
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soothsayer: nie czytalem wpisu, ale dobrze, ze ktos nakreca ruch urojeniami, bo inaczej juz by tu nic nie bylo xD
Juz nawet boty z toba pisza zamiast czlowieka. Bo tak spadly obroty xD ale do glowy im nie przyszlo zrobic porzadek w normalny sposob.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: tak działa wykop
kiedyś próbowałem dodawać jakieś ciekawe artykuły i podzielić się z nimi na wykopie ale żaden nie przebił się z wykopaliska
Pózniej dodałem kilka związanych z nielegalna #emigracja na próbę i wszystkie wbiły na główną xD
  • Odpowiedz
@Soothsayer: No wpis może zmyśliłeś ale pewnie masa osób, w tym ja miało takie sytuacje, że jak chciałem wywalić 3 butelki, a kolejka do automatu kilka osób z workami XD Najgorzej u mnie jest w sobotę, bo od samego rana do wieczora pełno osób. U rodziny na wsi, gdzie jest jedna biedra czy lidl w promieniu 15km to już w ogóle kolejka jak za srajtaśmą w PRL, bo w mieście
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Nie czytałem, ale co do Lidla wejdę to kolejka. Nie wiem jak w innych, u mnie stoi na przedłużeniu kasy, jakby to była kolejna. I wygląda jakby ludzie stali do kasy.

Naprawdę nie jestem wstanie pojąć jak ludzie mogą tak dawać sobą pomiatać. Gdyby chociaż połowa przestała kupować to ten system by padł z dnia na dzień.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: ja z kolei swojego komentarza tam nie zmyśliłem i faktycznie wczoraj widziałem spora kolejkę do tego automatu (w Lidlu cała ta kanciapa na automat była zapełniona ludźmi).

Więc niby sobie zmyśliłeś, ale jednak faktycznie to się dzieje. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz