Aktywne Wpisy

wfyokyga +14
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
alljanuszx +30

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Obecnie robię po 15 km dziennie xD
Znajomy przed sniadankem ma trasę 80km dziennie xD
*ze trzy razy w życiu, nie że napieprzam codziennie 50, bo teraz to w ogóle nie jeżdżę xD
Natomiast jeśli nigdy nie jeździłeś na rowerze, to przejechanie w tym sezonie stówy od strzała jest możliwe, ale raczej nie będzie rekreacyjne
@hpiotrekh: jak to możliwe?
Po Warszawie luzik, ale ja kupiłem pod koniec kwietnia rower i na majówkę pojechaliśmy do Mikołajek to tam 50km mnie trochę zmęczyło. Ale tam było 400m przewyższeń a po wawie to może 20 xD
Spróbuj zrobić więcej niż te 15km i sprawdzaj. Chyba że nie możesz więcej.
Ja te 50 nie robiłem tak że bez zejścia z rowera. Raczej taka wycieczka z przerwą na kiełbaskę
@Chris_Karczynski: dokładaj po 5-10 km do kolejnych jazd. Pomiędzy jazdami jakieś krótsze jazdy na rozruszanie. Ale powinieneś bez problemu dać radę. Przy czym "long" to i tak raczej z jakąś przerwą na sklep.
Niespodzianką może być jedzenie: ważne żeby pić regularnie w trakcie jazdy, szczególnie w cieplejsze dni. Powyżej 50 km powinieneś też pilnować żeby coś zjeść. Żelki