Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot Ten "Mariusz" od "Oksany" też sprytny, bo OP nie powinien pisać o pierwszym, drugim czy trzecim razie, ale najwyżej o jedynym. Kto normalny zostałby z taką patuską?
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: o czym ten OP gada? XD jaki jest sens spędzać choć godzinę dłużej z kimś kto okazuje taki brak szacunku, wręcz pogardę? Nie mogę uwierzyć w to że wyzywanie i plucie nie kończy automatycznie związku
  • Odpowiedz
@conamirko: no brzmi niewiarygodnie - ja natomiast myślę, że niektóre osoby doskonale wiedzą w jakie struny uderzyć żeby człowieka rozwalić - wyłączyć jego mózg i włączyć prymitywne instynkty.
Ma się to do obu płci - tak samo niektórzy panowie po prostu wyrywają i robią co chcą z kobietami tak niektóre kobiety umieją sprowokować nawet spokojnych facetów i wywołać w nich wybuch.

Sam się dałem na to złapać - byłem w związku i
  • Odpowiedz
  • 15
@Jerry664 @Maly_Jasio też tak myślałem dopóki nie poznałem takich ludzi. Wyzwiska to prawie co drugi dzień, a następnego dnia za rączkę jak szczęśliwa para tylko laska z sinym okiem.i to ludzie ok 30 lat. Akcje z nożem, wywalanie rzeczy za okno też były. No i do tego a-----l i inne u----i.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: świetnie że to wykopałeś, świetne podsumowanie jak działa świat i kobiety, a nie skukoldziałe p---------e białorycerzy i polek, które każdy mężczyzna w tym kraju zna od kołyski. Nas tutaj się od urodzenia programuje na bezkonfliktowych i posłusznych simpów. Zero problemów, betakundel grzecznie na wszystko z--------a i nie wniesie słowa sprzeciwu, a jest jeszcze przestrzeń na wykorzystanie gadziego mózgu i użytku z tzipy jak na horyzoncie ukarze się potężny mokebianczyk
  • Odpowiedz
@conamirko: w takich związkach kobieta trzyma mężczyznę cały czas w napięciu. Robi to nieświadomie po to żeby potem mieć z tego zysk w postaci “jestem ofiarą”. To znany mechanizm psychologiczny i jeśli mu zaprzeczasz to znaczy że jesteś plaskoziemcą
  • Odpowiedz