Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@adam-pajac: Co takiego? Zabawa w klubie ze striptizem i udawanie jakichś ruchów to odarcie z godności?
Serio? Co za upadek człowieka prezentujesz. Wstyd że jesteś Polakiem.
  • Odpowiedz
@Eisio421: Dałam na czarną tag związany z tą "aferą", bo nie dało się tego czytać. Sama nigdy nie byłam w klubie, nie lubię imprez i nie podobają mi się czarnoskórzy, ale jeśli ktoś chce się bawić w taki sposób, to nic mi do tego, nie krzywdzi to nikogo w żaden sposób. Tak samo panowie mogą chodzić do klubów go-go, obściskiwać się tam z dziewczynami czy korzystać z usług prostytutek i
  • Odpowiedz
  • 2
@choochoomotherfucker: Niby takie proste. Niby takie oczywiste, ale praktycznie nie sposób to wyjaśnić dla tysięcy mizoginistycznych tłumoków nienawidzących kobiet i chcących sprawować nad nimi kontrolę. Okazuje się że pokolenie młodych mężczyzn wielokrotnie częściej niż starszych uważa że kobieta powinna słuchać mężczyzny.
Poniżej szokujące wyniki badań społecznych.
https://kobieta.wp.pl/zetki-chca-od-zon-uleglosci-szukaja-jasno-zdefiniowanych-rol-7262468896524448a

31 proc. mężczyzn z pokolenia Z zgadza się ze stwierdzeniem, że żona powinna zawsze być posłuszna mężowi
  • Odpowiedz