Wpis z mikrobloga

Pamiętam w tamtym roku ze względu na dziewczyny trzeba było poluzować dietę przed skończeniem redukcji dolnego brzucha pamiętam żałuję tego do teraz no bo wiadomo jak jesteś w deficycie przez wiele miesięcy testosteron spada bo ja nie biorę nic to jest naturalna reakcja a te tłuki oczekują że będziesz je obskakiwać, potrafiły się regularnie obrażać, no i ja uznałem że faktycznie nie będę przecież chodzić taki przyj3b4ny trzeba trochę więcej jeść i się więcej ruszać nie opłacało się
#dieta #sport #zdrowie #chudnijzwykopem #odchudzanie #medycyna #logikarozowychpaskow
aa-aa - Pamiętam w tamtym roku ze względu na dziewczyny trzeba było poluzować dietę p...

źródło: 1000002938

Pobierz

Warto rezygnować z diety

• Warto 31.8% (7)
  • Oczywiście że nie warto 68.2% (15)

Oddanych głosów: 22

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: Dieta to twój styl życia. Jak uzyskasz docelowá wsgę to się jej po prostu trzymaj. Kompletnie nie rozumiem tej siłownianej Gądki, że teraz mam specjalną dietę, bo mam masę .ale na masie za fużo złapalem tłuszczunwięc mam kolejną dietę i się będę odchudzał. Nie można budować mięśnie na stabilnym poziomie tłuszczu?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@LadnyChlopczyk:
Po prostu ci się w ogóle nie chce reprodukcja staje się kwestią dalszoplanową organizm inwestuje zasoby w funkcjonowanie ze względu na bardzo ograniczone zasoby i coraz mniejsze pokłady tłuszczu które normalnie mogą stanowić rezerwuar energetyczny.
A ja głupi uznawałem że jak im tak zależy to ja podreguluję to, co za dureń.
Teraz to jest dla mnie o wiele bardziej istotne, a jak nie pasuje, jakikolwiek cień wątpliwości to... wiadomo
  • Odpowiedz