Chciałbym jeszcze raz przypomnieć jak dezerter Wolski opowiadał od 4 lat pierdoły, że gdyby tylko Rosjanie coś tutaj działali to NATOwskie lotnictwo to tych Rosjan w pył rozniesie w 24 godziny xDDDD W sensie ich zdolności... :)))
W sumie ciekawe czy zmienił zdanie (zdezerterował ze stanowiska)
Póki co smrodzi o sejfie. Przez to weto zdaniem kurczaka żołnierze, policjanci i strażnicy graniczni nie dostaną już nic. K---a nic nie będą mieć. Hełmów, kamizelek, niczego.
Psy nie dostaną wody. Koty karmy. Krowy przestaną dawać mleko a kury znosić jajka
@kwiat_pustyni626: Niesamowite xD. USA dwoma lotniskowcami i malutki Izrael robi z obunkrowanym i górskim Iranem CO CHCE od dwóch tygodni, a ty coś tu bełkoczesz że uuuuuu patrzcie jaka porażka USA uuuuuu
Niesamowite xD. USA dwoma lotniskowcami i malutki Izrael robi z obunkrowanym i górskim Iranem CO CHCE od dwóch tygodni, a ty coś tu bełkoczesz że uuuuuu patrzcie jaka porażka USA uuuuuu
@polak-p: To niesamowicie żałosne to supermocarstwo skoro użyli tak niewiele potencjału a już im się pociski zaczęły kończyć do obrony PLOT xD. Do tego w ciągu pierwszego tygodnia zaczęli zwijać swoje systemy OPL z Korei Południowej i je transportować w
@Szinako: USA w ciągu dwóch tygodni zabiło Irańskich prominentów, zniszczyła ich lotnictwo, marynarkę, fabryki, a teraz polują na drobnice, a ty masz czelność gadać coś, że im coś suabo to idzie, bo kilka baterii ściągają sobie w rejon walk xDDDDD.
Przypomnij mi, co USA straciła w tej wojnie z strony Iranu?
Ja wiem że u was ciężko z myśleniem, ale błagam, PIŁEŚ, NIE PISZ.
A tak. Słyszałem coś tam...Trump opowiadał. Na tym filmiku z kręglami, który doprowadził cię do erekcji? Poza tymi dziewczynkami to zabili 90-latka, który siedział tam gdzie zawsze... w biurze swoim.
@polak-p: No brawo dla nich, zabili typa, który chciał zostać męczennikiem i siedział sobie w biurze. CIA wykonało jakże ciężką robotę i przeczytali w gazecie, gdzie ma biuro ( ͡°͜ʖ͡°) I co prawda Amerykanie się wystrzelali z drogich Tomahawków i Patriotów i zaraz będzie potrzebny trzeci lotniskowiec, ale Iran już praktycznie nie ma potencjału!! Nieważne, że na Tel Awiw co chwilę coś spada i
O ja pi*rdole xD. Czy ty siedzisz w ziemiance i nie zauważyłeś, że Iran nie ma przywódcy, generałów, lotnictwa i marynarki xDDD.
@polak-p: I co się po tym stało? Dlaczego Iran się nie poddał tylko odpowiedział atakiem na bazy USA i ich sojuszników? W pierwszym tygodniu wojny, USA wycofało się z deklaracji że celem wojny jest zmiana reżimu xDDDDDDDDDDD.
USA w ciągu dwóch tygodni zabiło Irańskich prominentów, zniszczyła
W sumie zabawne, że gdyby nie ta kompromitacja to nadal większość osób by wierzyła w te wasze brednie.
@Szinako: O jakiej kompromitacji piszesz? Bo jak narazie w ostatnich latach to ruscy się skompromitowali. 4 lata biednej Ukrainy nie mogą zdobyć xD Wracaj do muchosrańska pajacu niedomyty.
@kwiat_pustyni626: Nie pisał, że nic nie dostana i nie beda miel niczego. Pisał ,że nie bedzie czesci pieniedzy. Przestan manipulowac po raz kolejny i znów z prorosyjska narracja.
@kwiat_pustyni626: z wojny z Iranem wynikają dwa wnioski. Pierwszy: ameryka jest największą potęgą która potrafi przypi.. samym lotnictwem tak, że druga strona nie wie co się dzieje przez jakiś czas. Drugi: ameryka nie ma nieograniczonych możliwości - jak wróg jest duży, wytrzymały i dochodzi np ukształtowanie terenu to wojna robi się bardzo kosztowna.
@Szinako: mela na Trumpa, ale uwielbiam wasze „słabo ebete” Saszka xDDD
Wielki ajatollah z większością irańskiego dowództwa przerobiony na schabowe w niecałe 24 godziny, a wy przez 4 lata (a właściwie 12) nie możecie zdobyć wychodka pod Donieckiem.
Chciałbym jeszcze raz przypomnieć jak dezerter Wolski opowiadał od 4 lat pierdoły, że gdyby tylko Rosjanie coś tutaj działali to NATOwskie lotnictwo to tych Rosjan w pył rozniesie w 24 godziny xDDDD
W sensie ich zdolności... :)))
W sumie ciekawe czy zmienił zdanie (zdezerterował ze stanowiska)
Póki co smrodzi o sejfie. Przez to weto zdaniem kurczaka żołnierze, policjanci i strażnicy graniczni nie dostaną już nic. K---a nic nie będą mieć. Hełmów, kamizelek, niczego.
Psy nie dostaną wody. Koty karmy. Krowy przestaną dawać mleko a kury znosić jajka
@kwiat_pustyni626: Kłamiesz znowu. Wcale tego nie pisał.
Co Izrael i USA robią od dwóch tygodni?
Bo ja widzę, że od ponad dwóch tygodni wprowadzają jakąś stalinowską cenzurę na informację z
Jak nie? A to co?
Na temat tych kamizelek i hełmów to dzisiaj zrobił z 50 wpisów. No mam je tu wszystkie wrzucić? :D
@polak-p: To niesamowicie żałosne to supermocarstwo skoro użyli tak niewiele potencjału a już im się pociski zaczęły kończyć do obrony PLOT xD. Do tego w ciągu pierwszego tygodnia zaczęli zwijać swoje systemy OPL z Korei Południowej i je transportować w
Moim zdaniem pod wieloma względami to jednak nie dzieje się fajnie.
Najgorsze, że Rosja wyciągnie wnioski. Cały czas to robi bo musi bo jest w wojnie.
Państwa zatoki i Koreańczycy właśnie się przekonały o sile sojuszu
Beka z ciebie typie xD
Przypomnij mi, co USA straciła w tej wojnie z strony Iranu?
Ja wiem że u was ciężko z myśleniem, ale błagam, PIŁEŚ, NIE PISZ.
A tak. Słyszałem coś tam...Trump opowiadał. Na tym filmiku z kręglami, który doprowadził cię do erekcji?
Poza tymi dziewczynkami to zabili 90-latka, który siedział tam gdzie zawsze... w biurze swoim.
Iran faktycznie nie ma lotnictwa
@polak-p: I co się po tym stało? Dlaczego Iran się nie poddał tylko odpowiedział atakiem na bazy USA i ich sojuszników?
W pierwszym tygodniu wojny, USA wycofało się z deklaracji że celem wojny jest zmiana reżimu xDDDDDDDDDDD.
@Szinako: O jakiej kompromitacji piszesz? Bo jak narazie w ostatnich latach to ruscy się skompromitowali. 4 lata biednej Ukrainy nie mogą zdobyć xD
Wracaj do muchosrańska pajacu niedomyty.
@kwiat_pustyni626: Nie pisał, że nic nie dostana i nie beda miel niczego. Pisał ,że nie bedzie czesci pieniedzy. Przestan manipulowac po raz kolejny i znów z prorosyjska narracja.
Pierwszy: ameryka jest największą potęgą która potrafi przypi.. samym lotnictwem tak, że druga strona nie wie co się dzieje przez jakiś czas.
Drugi: ameryka nie ma nieograniczonych możliwości - jak wróg jest duży, wytrzymały i dochodzi np ukształtowanie terenu to wojna robi się bardzo kosztowna.
Aha, no i to nie całe NATO przecież walczy
Wielki ajatollah z większością irańskiego dowództwa przerobiony na schabowe w niecałe 24 godziny, a wy przez 4 lata (a właściwie 12) nie możecie zdobyć wychodka pod Donieckiem.