Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +227
R---------a mnie zamieszanie wokół tego zdjęcia. Koleś wygląda lepiej, niż 99,9% społeczeństwa, umięśniony + niski body fat, a jedyne komentarze to "hehe, mały pyrtek" albo że wiadomo już, dlaczego Anka woli Hiszpanów.
#lewandowski
#lewandowski
źródło: 1000001381
Pobierz
Metodzik +130
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

Witam szanowne grono eksperckie,
Przejdę od razu do rzeczy - posiadam dokładnie ten model TV - TCL 50C7K 50" QD-Mini LED 4K 144Hz Google TV Dolby Vision IQ Dolby Atmos HDMI 2.1. Mam pewien problem z pobraniem aplikacji apple TV na tym urządzeniu, pobieranie dobija do 53% a potem mówiąc kolokwialnie staje jak widły w gnoju.
Natomiast jeśli wejdzie się w zakładkę "Twoje aplikacje", która jest tak jakby defaultową wersją niezależnie od tego czy masz pobraną daną aplikację czy nie, to wtedy nie ma żadnego problemu, aby to pobrać i skonfigurować konto.
Niestety w tym pasku "Twoje aplikacje" nie ma apple tv, więc aby go wyszukać trzeba zjechać niżej na rubrykę: "Szukaj aplikacji i gier" i dopiero ją pobrać, ale niestety tak jak wspomniałem owe pobieranie zatrzymuje się na 53% i nie rusza się dalej choćby nie wiem co.
Nadmienię jedynie, że do tej pory oprócz grzebania w ustawieniach obrazu i połączeniu TV z internetem nic nie było robione.
Za wszelkie wskazówki i sugestie z góry bardzo dziękuje!
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz