Aktywne Wpisy

simpiara +29
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Kejran +118
Lepiej późno niż wcale jak to mówią, po niemal 6 latach od zakupu czas się wkońcu wziąć za blacharkę prestiżowego gruza. Przez ten czas wiele się nie zmieniło, może i Airmatic opadł, ale za to nie odpala( ͡° ʖ̯ ͡°)
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
#prestizowygruz #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_7603
Pobierz

Czasami mam wrażenie, że Weronika reaguje trochę niedojrzale. Gdy coś nie układa się po jej myśli, potrafi się wycofać i zamknąć w sobie, ale jednocześnie nie mówi wprost, co jest problemem. Wygląda to tak, jakby obrażała się i odsuwała od reszty, licząc na to, że inni będą ją namawiać, żeby wróciła. Dlatego trochę zaskakują mnie komentarze, że jest bardzo dojrzała i wrażliwa, bo w końcu to nie pierwszy sezon takiego programu, więc raczej wiedziała, czego może się spodziewać
Teraz casem wiekszosci ludzi jest ADHD bez papierów xD
A swoją drogą spektrum i ADHD to nie choroby psychiczne a zaburzenia neurorozwojowe. Odsyłam do lektury.
I skoro już tak „naukowo” rozmawiamy (na takim forum?!) to zgodzę się też z tym, że medikinet jest nadużywany, chociaż wielu ludziom pomaga w normalnym funkcjonowaniu.
Jestem ciekawa za ile lat wyjdą skutki uboczne nadmiernego przyjmowania stymulantów.
A co do tej większości to chyba zależy w jakim kręgu się obracamy
Nie było autystyków, dyslektyków itp. Nikt nie usprawiedliwiał swoich porażek diagnozą.
Piękne to były czasy, takie... normalne.