Aktywne Wpisy

Kasahara +423
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
PobierzWpis o tym jak porąbana jest u nas w kraju "ekologia"
#ekologizm #ekologia #ekologianapelnej #krajzdykty #odpady
Mieszkam w Warszawie a rodzinę w innej części Mazowsza i zdarzyła się następująca ciekawostka,
jest sobie garaż w którym ktoś kto nie żyje od wielu lat - dawno temu trzymał traktor,
#ekologizm #ekologia #ekologianapelnej #krajzdykty #odpady
Mieszkam w Warszawie a rodzinę w innej części Mazowsza i zdarzyła się następująca ciekawostka,
jest sobie garaż w którym ktoś kto nie żyje od wielu lat - dawno temu trzymał traktor,

#pcmasterrace #komputery
@supra107: Właśnie mając różne VOD czuję się wolny. Nie jestem niewolnikiem torrentów, ściągania napisów itd. Wiecznie kombinując czułem się jak śmieć
@BornToDie69: No tak, bo wieczne kombinowanie jak tu zaoszczędzić na coraz to droższych subskrypcjach gdzie metody oszczędzania jak współdzielenie kont są ograniczane, i płacenie za kilka subskrypcji na raz, albo skakanie z jednej na drugą w zależności od tego co chce się oglądać, to wolność i RiGCz. Znacznie lepsze niż znalezienie torrenta, pobranie i odpalenie, zero płatności, materiał dostępny w każdej chwili, na własność
@supra107: Ale ja tak od 20 lat KOMBINUJE i mam zwyczajnie dość. Mam dwójkę dzieci i nie mam czasu nawet kompa odpalać, zgrywać to na pendrive/przenosić na TV.
@BornToDie69: TV box? Jellyfin? Mówi to Panu coś?
https://jellyfin.org
W dzisiejszych czasach można zbudować sobie własnego Netflixa, bez potrzeby żonglowania plikami. Robisz to raz, a potem jak chcesz coś odpalić na TV to po prostu odpalasz apkę i strumieniujesz z kompa. Chcesz coś dodać do biblioteki to to dodajesz i od razu jest dostępne. ¯\_(ツ)_/¯
A prawda jest taka że za to co wybulisz w subskrypcjach na te wszystkie