Wpis z mikrobloga

@navitas091: Ależ to jest obrzydliwa kreatura. P------i głupoty, kłamie jak z nut, a spływa to po nim, jak po kaczce. No chyba, że jednak nie rozumie, co się do niego mówi, to ma trochę łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@navitas091: to słuchaj tego. KONFEDERACJA zamieściła jak ten typ MASAKRUJE program SAFE, wstawiając właśnie tą wypowiedź, ucinając całą odpowiedź Gozdyry. Sprawdziłem to usuneli ten post bo w komentarzach zaczęli ich jechać bo się ludzie pokapowali. Zakłamańce.
  • Odpowiedz
@navitas091: I to jest masakrowanie lub wyjaśnianie! Pokazanie wypowiedzi lub danych, by wskazać, że ktoś kłamie. Mam wrażenie, że obecnie o wyjaśnianiu mówi się jak ktoś kogoś przekrzyczy, a nie wygra argumentami, jako przykład wiele wypowiedzi Mentzena, który rzekomo złomował lewaków.
  • Odpowiedz
Ależ to jest obrzydliwa kreatura. P------i głupoty, kłamie jak z nut, a spływa to po nim, jak po kaczce. No chyba, że jednak nie rozumie, co się do niego mówi, to ma trochę łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wstanczyk: Spływa po nim, bo wie że jedyne co jego wyborcy wyniosą z tej rozmowy, to że jakaś chora lewaczka z Polsatu (pewnie na usługach Żydów) przerywa bardzo
  • Odpowiedz
to słuchaj tego. KONFEDERACJA zamieściła jak ten typ MASAKRUJE program SAFE, wstawiając właśnie tą wypowiedź, ucinając całą odpowiedź Gozdyry. Sprawdziłem to usuneli ten post bo w komentarzach zaczęli ich jechać bo się ludzie pokapowali. Zakłamańce.

@SpokojnyPan: A to typowe w tej bańce. W ogóle jak rozmawiasz z Konfederatami i oni recytują te swoje hasełka, to najczęściej wychodzi, że oni w ogóle nie mają pojęcia, że istnieją jakieś kontrargumenty na ich
  • Odpowiedz
Czyli już do Gozdyry nie będą chodzić

@Quardoz: u stanowskiego zaczna krecic narracje ze to tez jakas kaplanka propagandy i gitara, powiedza ze jedyne niezalezne i obiektywne media to przeciez zero i telewizja zarublika.
  • Odpowiedz