Aktywne Wpisy

psspspspsp +16
James2000 +1
#bitcoin #eth #kryptowaluty
Ktoś z was Panowie zna powód dzisiejszego ruchu 10% na eth?
Buterin sprzedaje eth co powinno raczej prowadzić do spadków a nie wzrostów.
Jakis konkretny powód tego wzrostu?
Ktoś z was Panowie zna powód dzisiejszego ruchu 10% na eth?
Buterin sprzedaje eth co powinno raczej prowadzić do spadków a nie wzrostów.
Jakis konkretny powód tego wzrostu?

Jakiś Mirek mi zarzucił, ze jestem zaślepiony jabłkiem. Ma racje - jestem bo wcześniej miałem topowe produkty Samsunga i Della - i wymieniałem max co dwa lata bo a to bateria siadać zaczęła, a to zaczął mulić po kilku aktualizacjach.
Obecnie siedzę na serii pro z Apple - MacBook Pro m1 z 2021r, iPhone 16 pro max (byłby iPhone 14 Pro Max ale się zbił ekran), nie mam k---a absolutnie żadnego powodu dla którego miałbym cokolwiek zmieniać. Do pracy nie ma lepszego sprzętu, koniec i kropka.
Można się oszukiwać i rzeźbić ręcznie jakieś rozwiązania pod linuxem, tylko że w--------i się to przy pierwszej aktualizacji a mój czas jest zbyt cenny żeby go na to tracić - wolę w tym czasie odpocząć, spędzić czas z rodziną, lub zarobić kilka k na jakimś działaniu swoim.
To się rozumie dopóki wtedy jak Cię na to realnie stać. To tak jakbyś dyskutował o zaletach posiadania nowej 911 z ludźmi którzy jeżdżą kilkuletnią kią. Szkoda czasu.
Jednym i drugim da się dojechać, ale wrażenia po drodze jakby zupełnie inne ¯\(ツ)/¯
Musi być coś turbo niszowego. Stosunek cena/jakosc jesli patrzeć wylacznie na koszty bebechów faktycznie nie jest dobry, ale jesli weźmiesz pod uwagę OS i cały ekosystem który działa od strzała … to zmienia postać rzeczy moim zdaniem. Płacisz za wszystko a nie sam
@helghast: bardzo często zwyczajnie nie korzystali ¯\(ツ)/¯
Brak yt revanced i co mam płacić za brak reklam ?
Na androidzie mam wrażenie jest większa customizacja
Co do smartfonów to w sumie racja ale iPhone 13 po 4 latach zaczyna się przycinać. Jasne lepsze to niż bezużyteczność po 2 latach ale nadal.
Co do MacBook Air m1… nie chcę o nim rozmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanieAreczku: najśmieszniejsze co dzisiaj przeczytałem
na macos np. fajny ten finder, taki nieużywalny w ogóle, natomiast iphone tak się rwie do pracy że nawet nie ma opcji profilu służbowego, gdzie w niektórych korpo nawet teamsów nie uruchomisz
@PanieAreczku: nigdy nie spotkałem się z takimi przypadkami u siebie, a miałem różne modele. W zasadzie po 3 latach to bateria zawsze trzyma mi tak jak po wyjęciu z pudełka.. w każdym smartfonie tak miałem, teraz mam samsunga s20fe, w czerwcu będzie 4 lata, no i tak samo trzyma bateria. Nic
Iphona uzywam bo jak kupowalem to nie bylo nic wydajnego w dosc kompaktowym rozmiarze. Zadnego wow.
Mam airpodsy pro i wieczne problemy z polaczeniem i ladowaniem. Po pol roku wymienili na nowe i to samo. Z iphonem sluchawki samsunga duzo lepiej dzialaly.
Macbook sprzetowo topka. Co z tego jak ten z-----y macOS nie nadaje sie do pracy? Mam macbooka pro juz jakies 3 lata.