Aktywne Wpisy

GabrielOcello +521
Żona czekała od 9 miesięcy na kolonoskopie i gastroskopie pod znieczuleniem ogólnym termin na sierpień tego roku, a dziś telefon, że zmieniły się dofinansowania NFZ, brak kasy i musieli przenieść termin na wrzesień ale k---a 2027 roku. Więcej trzeba płacić j-----m konowałom system to wytrzyma (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#lekarz100k #zalesie #konowalposting
#lekarz100k #zalesie #konowalposting

eehomonto +113
A jak u was dzień ojca? #heheszki
źródło: image_picker_351ED051-6693-42CC-9AA3-F1E261385FDF-73289-00000B9D464EA3FA
Pobierz

Nie zapomnę jak w głębokiej gimbazie kumpel przyniósł to CUDO na płycie do klasy - a ja, jako, że zawsze trzymałam z chłopakami niż z dziewczynami (bo moja płeć zawsze mi się jakaś z-----a wydawała xD) pożyczyłam to CUDO, jakiś emulator na PC i jazda - niezapomniane przeżycia i sentyment do dzisiaj - praktycznie czekało się do następnego dnia, żeby w szkole pogadać z chłopakami co tam powygrywane i jakie tuningi wariacie xD
Ahhhhh i Suzuki Escudo z obrazka, którym się dało śmigać na dwóch kołach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #granturismo #nostalgia #wykop30plus
źródło: Screenshot 2026-03-13 at 08-10-15 gran turismo 2 suzuki escudo - Szukaj w Google
Pobierzźródło: what-surprised
Pobierz@brazowooka_eM: w sensie, wzięłaś Minoltę, włączyłaś i poszłaś spać, tak? xD
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli też się grało w RR4 i prawda, intro robiło kawał
@brazowooka_eM: za dzieciaka przerażający był dla mnie ostatni event z Mclarenami i Mercami. Musiałem sobie na niego wpisywać kody na niezniszczalność i turbo pod guzikiem xD a i tak rubberbanding był przeokrutny.
na psx:
Landstrasse
Route Adolf ( ͡° ͜ʖ ͡