Wpis z mikrobloga

Ale żeś mi przypomniał Panie @RitmoXL ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie zapomnę jak w głębokiej gimbazie kumpel przyniósł to CUDO na płycie do klasy - a ja, jako, że zawsze trzymałam z chłopakami niż z dziewczynami (bo moja płeć zawsze mi się jakaś z-----a wydawała xD) pożyczyłam to CUDO, jakiś emulator na PC i jazda - niezapomniane przeżycia i sentyment do dzisiaj - praktycznie czekało się do następnego dnia, żeby w szkole pogadać z chłopakami co tam powygrywane i jakie tuningi wariacie xD

Ahhhhh i Suzuki Escudo z obrazka, którym się dało śmigać na dwóch kołach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry #granturismo #nostalgia #wykop30plus
brazowooka_eM - Ale żeś mi przypomniał Panie @RitmoXL ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Nie zapomnę jak w...

źródło: Screenshot 2026-03-13 at 08-10-15 gran turismo 2 suzuki escudo - Szukaj w Google

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brazowooka_eM: Wyścigówka mojego dzieciństwa () Co prawda grałem wtedy też sporo w różne NFSy, ale to Gran Turismo zawsze było na pierwszym miejscu, nawet jeżeli później rozstałem się z PlayStation na rzecz PCta...ale od czego ma się emulatory, niedawno zacząłem odświeżać sobie GT4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli też się grało w RR4 i prawda, intro robiło kawał
  • Odpowiedz
@Kubuni: NFS III Hot Pursuit to też gra mojego dzieciństwa - tak samo jak IV High Stakes, a później wjechało potężne Porsche, które do dzisiaj robi wrażenie fizyką jazdy () a właśnie, też ostatnio myślałam nad GT4 poprzez ePSXe, oglądałam sporo poradników na YT - wygląda bardzo fajnie i działa też chyba spoko :)
  • Odpowiedz