Aktywne Wpisy

vieniasn +269
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +41
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

jeszcze bym przyniósł wyniki badań niepotrzebnie xD
#lekarz100k
źródło: IMG_6905
Pobierz@Brykers: paragon to wystawia zwykły polaczek. Uprzywilejowaną kasta jest prawnie zwolniona z obowiązku kas fiskalnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie coś znalazłem online @Brykers @MyOwnWorstEnemy
Jak słyszy że chce zapłacić kartą i jeszcze chce fakturę to dostaje za każdym razem palpitacji serca.
Raz była u niego moja mama, to jak zapłaciła gotówka to schował szybko do kieszeni i nie było tematu. Jedna wizyta średnio 600zł.
Fachowiec świetny, ale wiadomo że leasing sam się nie spłaci na nowe Audi w sporcie.
@Lketoglutaran: Raz przy robieniu badań na prawo jazdy się zdziwiłem. Lekarz okazał się spoko ziomkiem, zbadał mnie dokładnie (a nie tylko sprawdził czy żyję), pośmieszkował, a na końcu nabija wizytę na kasę fiskalną i daje paragon. Aż mnie zamurowało wtedy XD
@Brykers: UUUU ANTYLEKARZYZM
źródło: image
Pobierz400zl się łatwo odlicza xD
Jeszcze niektóre badania (nawet prywatnie) i tak wymagają skierowania, czyli wygodne +300pln dla lekarza
@Brykers: I co to zmieni? Jak vat 0% :), a nawet paragonu ci nie muszą wystawiać jak traktowana jest wizyta jako teleporada, i dopóki go nie p-----------z to nie musi.