Aktywne Wpisy

zazdrosny +32
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +96

Jeśli nie chcemy, żeby warunki naszego istnienia ustalali psychopaci z wyspy Epstina oraz ich małoskalowe kalki, np. osoby, które pędząc 300 km/h po publicznej drodze kasują samochód z rodziną, a następnie, zamiast pomóc, od pierwszych sekund po zdarzeniu zajmują się tuszowaniem sprawy, musimy się za to poważnie zabrać. Takie jednostki to w gruncie rzeczy ewolucyjny rudyment - nie możemy ich promować. Musimy zacząć poważnie traktować moralność. A wszystko zaczyna się od małej skali - od nas, od tego, jak wychowujemy dzieci, od naszej rodziny. Małpi zachwyt nad bogactwem i konsumpcją, snobizm i konformizm wobec kultu pieniądza i sukcesu to jest właśnie to "podawanie małego paluszka diabłowi", tworzenie fundamentu pod upośledzony system wartości. Psioczymy na polityków, ale przecież oni nie biorą się znikąd - w naszej zbiorowości są miliony ludzi o różnej mentalności i różnych systemach wartości. To, że na szczyt trafiają tacy, a nie inni, świadczy właśnie o nas. To my promujemy takich ludzi, my im ufamy, my uznajemy, że to oni dobrze się zaopiekują sprawami zbiorowości.
Dobra, zmachałem się już od tego pisania. Aż dziwnie wypluć z siebie tyle tekstu, bez użycia GPT. Zapraszam do szydzenia, a jeszcze serdeczniej zapraszam do refleksji i naprawiania świata od swojego podwórka.
#wojna #polityka #filozofia #moralnosc #rozkminy
@KanJaweuDieZweite: Dokładnie. Jeżu, jakie on tam fikołki mentalne wtedy odwalał xD
To autentyk z któregoś filmu po wygranej Trumpa
https://wykop.pl/wpis/84763291/wajcha-sie-przegla-i-grigori-braunienko-bedzie-usu#292333811
No i burku, pamietaj zeby nie przestawac szczekac, jazgot takich przegrywow jak ty zawsze bawi i motywuje :*
Dziękuję, bo się z tym nosiłem od jakiegoś czasu <3
No i bardzo proszę, nie przestawaj. Czasami mi się nie chce, ale potem widzę wpisy jak twoje i od razu
źródło: obraz
Pobierz