Aktywne Wpisy

CzekoDonut +176
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +357
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Ale trudno się dziwić jak kilka lat temu dwóch największych ćpunów jakich znam było już na zaawansowanym procesie
Ja sam jeżdżę na desce na skateparku i hulajnogarze na elektrycznych też się ścigają wszystkich w koło na równi z madkami z bombelkami które to bombelki pakują się na rampy albo zachodza od tyłu jak 70kg chłop jedzie tylem xD ofc jak zwrócisz uwagę to "dziecko chce się tylko pobawic" mimo że 50m dalej ma plac zabaw
@Chuopijak: Wypadek dwójki dzieci - żadna redakcja nie będzie chciała tego tematu.
@Ketrab77: Ubezpieczyciel wykorzysta to jako pretekst, żeby nie wypłacić odszkodowania.
Ciekawostka z ostatniego tygodnia - byłem zgrać materiał sprzed 2
@Ketrab77: patrz uważnie, co podpisujesz, jak już ją dostaniesz nawet skorygowaną. Kolega dawno temu miał przygodę, wracał do domu wieczorem po może dwóch piwach, został napadnięty na chodniku, wciągnięty do bramy, tam pobity i pozbawiony wszelkich ruchomości. Poszedł od razu na policję, dyżurny najpierw bardzo starał się go spławić, a ponieważ kolega powiedział, że nie wyjdziep póki nie przyjmą od niego
A potem mądre głowy się zastanawiają czemu ludzie nie ufają policji..
Dlatego zawsze wzruszaja mnie te krzyki, że UE odbiera nam suwerenność. Gdyby nie ingerencja UE w polski porzadek prawny to mielibysmy tu prawdziwy rosyjski bantustan.
Prawicowi populiści tak nie znoszą Brukseli, bo bez unijnych regulacji mogliby rozgrabić wszystko do gołej ziemi. Wystarczy zobaczyć ilu oligarchów pojawiło się na Węgrzech, dopóki unia nie nauczyła się jak się postępuje z homo sovieticusami.
@Ketrab77: ten dziadek też by ci mógł syna poturbować.