Aktywne Wpisy

NiezlyJestes +3
Skoro to jest chodnik to na chj tutaj wjazd na chodnik z ulicy?
Czy może to dla pieszych żeby mogli podejść bliżej auta podziwiać?
Konfitura patologia
#konfitura #samochodoza #warszawa #motoryzacja
Czy może to dla pieszych żeby mogli podejść bliżej auta podziwiać?
Konfitura patologia
#konfitura #samochodoza #warszawa #motoryzacja
źródło: 1000016414
Pobierz
Kwasny_konfident +46
Słyszałeś(-łaś) już o żelkach-mutantach? (。◕‿‿◕。)
To są kwaśne żelki, odrzucone przez nas przy sortowaniu jakościowym. Trafiają tu:
– te za mocno ukwaszone (przypadkowo radioaktywne),
– te za słabo ukwaszone (łyse niczym Wulgarny ancymon z Grzymalina hehe),
– sklejone
To są kwaśne żelki, odrzucone przez nas przy sortowaniu jakościowym. Trafiają tu:
– te za mocno ukwaszone (przypadkowo radioaktywne),
– te za słabo ukwaszone (łyse niczym Wulgarny ancymon z Grzymalina hehe),
– sklejone
źródło: zelki-mutanty-kwasne-pakujemy
Pobierz

#dom #mieszkanie #nieruchomosci #pytanie
Ale fakt, gdybym miał gdzieś wolnostojący dom na większym odludziu niż
W służbowym aucie z kolei (terenowe, dość specyficzne) mam na dachu grubą - solidną linę z szeklą, i kanister 20L z benzyną. Od 3
W bloku zawsze ktos sie może przesmyknąć do klatki i zacząć sprawdzać po kolei drzwi, czy ktoś przypadkiem nie zostawił otwartych.
Zresztą tak jak pisze @Fist_Of_Truth kamery
Nie ma domu którego nie da się sforsować, stąd dobre jeszcze ubezpieczenie na sam
Żeby w Polsce wizja włamania spędzała Ci sen z powiek to trzeba mieć chyba dość kruchą psychikę.
@TomSz: włam na chate nie trwa pół godziny mordo
@Fist_Of_Truth: to raczej kwestia zdrowego rozsądku, jak zostawisz otwarte auto/dom to ubezpieczyciel ch00ja ci wypłaci w większości wypadków. Niekoniecznie to musi być włamanie ale nawet dewastacja czy cokolwiek innego
W ciągu roku / dwóch w końcu zamontuje ten alarm, wymienię drzwi frontowe na takie zgodne z ubezpieczeniem i alarm będzie mnie upominał że mam wszystko zamknąć na klucz na
@Balento: zależy, u mnie nikt nie łazi bo koniec ślepej ulicy, wszędzie monitoring i wszyscy się znają. Imo o wiele bezpieczniej niż w bloku.