Aktywne Wpisy

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex

annlupin +19
wgl jaka muzyczka do żubra najlepiej
źródło: annlupin7763451
Pobierz

źródło: 1000016662
PobierzZnam prywatnie ludzi, którzy zagłosowali na Batyra bo Rafau im zwyczajnie nie pasował i już woleli kibla.
Jak dla mnie Radek od początku miał większe szanse, ale to ja i moja banieczka
Jednak Sikorski w debacie
@ipkis123: Ale jego wyborcy już niekoniecznie
Po drugie, skoro Sikorski może zrealizować Safe przez fundusz wsparcia to po co czekają na weto?
Po trzecie, gdy Rafał po pierwszej turze poszedł menzten to też go zaorał bo zapomniał że musi zdobyć prawacki elektorat i np. nie chciał zadeklarować że nie wyśle polskich żołnierzy na Ukrainę.
Po czwarte, Sikorski
@ipkis123: jakby w każdej z 33 tys komisji byli zewnętrzni obserwatorzy to by nie wygrał. No ale byli tylko w 3 tys komisji, a w 30 tys prawaczki dosypywały głosy batyrowi, więc wygrał
- bedzie hajs
- po zmianie wladzy przestajemy splacac i frajer ktory nam pozyczyl niezgodnie z prawem bedzie mial problem
- bedzie za co wsadzac koalicje obywatelska do wiezienia. Oczyscimy zycie publiczne z szumowin lamiacych konstytucje