Wpis z mikrobloga

nie każda z tych bab na zdjęciach wiedziała i pisała się na to, że jakiś typ będzie robił fotki i wyrzucał do neta

@pearl_jamik: czyli klasycznie problemem nie jest co robią ale że ktoś się dowiedział XD
no i też klasycznie bidne kobitki żaden facet im nie powiedzioł że w klubach na imprezach masowych są robione zdjęcia i ona nie wiedzioła ona nie chcioła czyli wszystko wina facetów i patriarchatu
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: ona nie chciała później iść robić gałę nowo poznanemu mokebe, nie chciała, ale kazali klękać i robić to zrobiła. Ale zostaw ją incelu, ona ma dopiero 35 lat i jej kora mózgowa w okolicy czoła dopiero się rozwija, to JESZCZE DZIECKO!!!
  • Odpowiedz
Wy sobie zdajecie sprawę że nie każda z tych bab na zdjęciach wiedziała i pisała się na to, że jakiś typ będzie robił fotki i wyrzucał do neta?

@pearl_jamik: a kto normalny w ogóle chodzi na coś takiego? XD
  • Odpowiedz
@pearl_jamik:
Skoro święty tag (#prawnik) został użyty, podaję odpowiedź na twoje zapytanie:

Art. 81 ustawy z dnia 04 lutego 1994 r. - o prawie autorskim i prawach pokrewnych:
1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej. W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli osoba ta otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.
2. Zezwolenia nie
  • Odpowiedz
@Adams_GA: 7 dni z hakiem potrzebowałeś, aby mnie zawołać, aby mi napisać coś takiego, więc brawo ty za refleks. W gadkę dalej nie wchodzę, bo podobno macie zapisane ten nieskazitelny charakter, a ja tu, nie widzę ani nieskazitelności, ani charakteru w twoim przypadku, ale o tym już wiesz, bo kiedyś komuś też tu nie chciałeś pomóc, twoja sprawa, ale trzeba było się nie chwalić tytułem zawodowym, bo @piotr-glabik @
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: To ty mnie zaczepiasz w jakichś losowych kilku (!) wpisach na przestrzeni czasu, próbując mnie obrazić, zaatakować, a potem płaczesz że ci odpowiadam. Więc jak nie wchodzisz w gadkę, to po co szukasz zaczepki, a potem płaczesz jak Ci ktoś odpowie? Co do 7 dni, ciesz się, że w ogóle poświęciłem czas na kogoś Twojego poziomu i uraczyłem Cię jakąkolwiek odpowiedzią, to dla Ciebie największa życiowa nobilitacja, nic ważniejszego
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Do klientów też walisz teksty, że ktoś płacze czy szuka zaczepki? To ty po 7 dniach z hakiem mnie wołasz do wpisu, gdzie napisałem, że lekko marudny jesteś. A nie jesteś? Ja bym to inaczej nawet nazwał, ale zostawmy to. Na 100 % dziekan twojej rady jakby poczytał twoje wpisy tutaj ucieszyłby się komu dali uprawnienia zawodowe. Co do poziomu to @Reinmar_z_Bielawy @tomwick55 ocenili +, że mam
Sylwiusz89 - @AdamsGA: Do klientów też walisz teksty, że ktoś płacze czy szuka zaczep...
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: a ty jesteś moim klientem? O ile widze, to jesteś zwykłym trollem, który próbuje się wywyższać, bo ma jakieś kompleksy i zaczepia mnie w kółko, a żeby udowodnić, że ma rzekomo rację to woła kolegów żeby mu wpis zaplusowali. Ile ty masz lat? 12? Ciesz się zresztą że Twoje poprzednie konto usunąłeś, czy ci usunęli, to już nikt nie przeczyta na jakie tematy się tam wypowiadałeś, bo jakby to
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Po pierwsze to co nie chwaliłeś się tu tymi twoimi extra plusem osiągnięciami dziwny typie? Chwaliłeś się i dobrze to wiesz dziwny typie. @tomwick55 @first Tak wołam kolegów. Też możesz wołać swoich. A troll to do ojca swojego gadaj, nie do obcych ludzi. Dla mnie jesteś niewychowany i to jest fakt. Znam ciebie z okolic pół roku wstecz i to ty chwaliłeś się tam kto nie ty.
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Jakby trochę ciebie papa smerf wychowywał smerfie marudo to byś wiedział, że są rzeczy ważniejsze https://www.youtube.com/watch?v=Ra1yUYYhrMo WIELKI TRÓJMIESKI WULGARATORZE niż $$$. Jakby ojcowska ręka czy dobry wychowawca/nauczyciel/profesor prawa umiał do ciebie dotrzeć, to wiedziałbyś, że $$$ to nie wszystko i w życiu są zasady. Na etyce na studiach spałeś. Współczuję twoim klientom, że mają takiego niegodnego jakiejkolwiek togi reprezentanta, ale do nich czy do swojego papy leć z tekstami:
Sylwiusz89 - @AdamsGA: Jakby trochę ciebie papa smerf wychowywał smerfie marudo to by...
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: grunt że etyczne jest ciągłe obrażanie kogoś i jeszcze jego Bogu ducha winnej rodziny w tym ojca :) jak taki etyczny jesteś to może zapoznaj się z cytatem z Biblii odnośnie tego że źdźbło w oku bliźniego widzisz a belki w swoim nie dostrzegasz. Tekstu o slipkach pamiętając twoją poprzednią aktywność nie będę nawet ruszał bo jeszcze sobie coś pomyślisz
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Jak nie umieli ciebie wychować to co mam przed tobą to zatajać? @tomwick55 @first Takie teksty to wal do swojego ojca, kolegi, klienta i to chyba dobra rada. Etyka nie jest twoją mocną stroną i dobrze o tym wiesz, więc fajnie, że szukasz teraz źródeł, aby mi podać. Jak już taki chcesz być religijny co dziwne, to poczytaj o służeniu mamonie. Naucz się przecinki stawiać, bo jak
  • Odpowiedz