Zainstalowałem demo #expedition33 na #ps5pro … ale to jest crap XD do #kingdomcomedeliverance nie ma nawet podjazdu a zgarnęło większość trofeów w tym grę roku. Taki obraz graczy w 2026 XD
@donatien-de-sade: Kigdom Come to fajna gra, ale przehypowana. Nie ma tam nic szczególnego, czego by już w grach nie było. Jedynie wyróżnia się settingiem realistycznego średniowiecza.
@donatien-de-sade: od kdc odbilo sie wiele osob na start przez system walki, przez to stracili wiele glosow E33, gdzie klikasz 2 przyciski na przemian, nawet autysta to przejdzie ( ͡°͜ʖ͡°)
Zeby nie bylo, gralem obie, kcd1,2 top E33 porzucilem od koniec i gnije w bibliotece, jak mysle o tym powtarzalbym uniku i parowaniu to mi sie rzygac chce ( ͡°͜ʖ͡
#gry
@donatien-de-sade:
źródło: images
Pobierzźródło: We_Are_Not_the_Same
PobierzGość co porównuje dwie zupełnie inne gry do siebie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak taki smiec smie smiec obrazac nasza swieta gre (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@donatien-de-sade: Overrated af, ale crapem nie jest. Zwykła całkiem dobra gra krzywdzona przez fanów, którzy próbują wmawiać innym, że to 10/10.
Komentarz usunięty przez moderatora
@gimemoa: daj jakąś podobną, chętnie przetestuję
@Oreganostyle: e33 też jest drewnem, w dodatku techniczne brzydkim, co strasznie denerwuje bo jest na czym oko zawiesić
E33, gdzie klikasz 2 przyciski na przemian, nawet autysta to przejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zeby nie bylo, gralem obie, kcd1,2 top
E33 porzucilem od koniec i gnije w bibliotece, jak mysle o tym powtarzalbym uniku i parowaniu to mi sie rzygac chce ( ͡° ͜ʖ ͡