Aktywne Wpisy

lubie-sernik +136
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Filippa +3
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

Niech ktoś odpali save'a z 2019 roku, bo symulacja kompletnie wymknęła się spod kontroli (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#trump #iran #usa #wojna #polska #swiat #inflacja
Ashtar Sheran
Ashtar Sheran
Sheran Sheran
Ashtar Ashtar
dzisiaj widziałem newsa że black rock zablokował wypłacane pieniędzy z funduszy - nie wiem czy to nie fake news bo źródło tskie sobie ale jeśli nie to grubo sie dzieje, miałabyć wojna a będzie kryzys.
Różne tłumaczenia w komentarzach były, że znowu roluja slabe papiery z dobrymi (powtórka z 2008), jakaś rehipotekacja (banki wymieniają sie asetami klienta który manu nich kredyt, żeby wzajemnie pożyczać sobie kasę) oraz że kraje zatoki
Raz daje sobie zamknąć lasy, raz wysyła stare gacie ze strychu na Ukrainę, żeby później dowiedzieć się o Wołyniu.
A wielcy tego świata ten mechanizm bezlitoście eksploatują
a ktos jeszcze pamięta jak w 2000 którymś islandia przegoniła banksterkę od siebie (potrzebowali powtórzyć glosowanie i pogonić jednego przekupnego premiera) i dzisiaj mają się całkiem nieźle....
a wtedy obiecywali im gruszki na wierzbie, spekulacje na walucie i tanią siłę roboczą... jedyne państwo które postawiło się banksterce
źródło: moim-zdaniem-to-wina-braku-tibii-od-kiedy-popularnosc-tej-gry-zaczela-spadac-na-swiecie-dzieje-sie-coraz-gorzej
Pobierz@dreadingit: co konkretnie mają nieźle? Zaplanowałeś przeprowadzkę na Islandię? Może już tam mieszkasz?
@reseted: zgodnie z rozkładem symulacji obie te rzeczy w 2027
@dreadingit: Problem w tym, że ty nie pamiętasz.
Islandia żyłą długie lata z bankowości. Każdy Islandczyk wyciągał na tym ciężką kasę.
Ściągali klientów przeważnie z UK. Kiedy przyszedł kryzys kredytowy ich banki miały problem. Uczciwy premier chciał oddac kasę zwykłym ludziom, którzy mieli konta w islandzkich bakach, ale Islandczycy go pogonili i powiedzieli - nie oddamy nikomu jego kasy.
Raczej chodzi ci o 2013 rok, wtedy jeszcze było przed tymi wydarzeniami wyżej