Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Serwus, miałem zapracowany tydzien, dlatego nie udzielałem się na tagu i nie odniosłem się do działań Pana Piotra Pająka z Podróży Wojownika. Tak, to trochę ten tag, troche nie, jednak daje #billy do czarnolistowania.

Wszystkie filmy, które wpadły na moim kanale o Klubie Delikatnych Mężczyzn za jedyne 10k wpisowego nie zostgały usunięte, nie dostałem strike, ale przestały być widoczne, co zgłaszało wielu widzów kanału. Wykop jest pierwszym miejscem, gdzie odnosze się do tego. Faktycznie, sprawdziłem i filmy mimo ustawienia na publiczny nie były dostępne w wyszukiwarce yt, dało się je znaleźć przez google, czy ruski yandex, niemniej wchodzac na moj profil... ich nie było :D.

Sam zmieniłem ich status kilka dni temu na niepubliczne, czyli są dostępne tylko dla osób mających link, lub z zaindeksowanych linków w wyszukiwarkach.

Dlaczego tak się stało, czy P.P. podjął wobec mnie działania? Nie podjął oficjalnych xD. Wykupił, lub ktoś inny, usługę zgłaszania masowo materiału, dzięki czemu, bez weryfikacji YT robi shadowbana na dane treści. Tak, YT da sie samemu cenzurować jak się ma ochotę wydać kilkaset amerykanskich dolarów.

Filmy prawdopodobnie wrócą, a nawet jeśli zdecyduje, że nie warto je przywracać powstanie podsumowanie aferki, którą na tagu rozkręciliśmy.
lskx - #raportzpanstwasrodka 
Serwus, miałem zapracowany tydzien, dlatego nie udziela...

źródło: obraz

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach