Aktywne Wpisy

insystem +199
W listopadzie 2025 zgłosiłem na #stopagresjidrogowej wyprzedzanie na przejściu, skrzyżowaniu i podwójnej ciągłej, o tutaj, w tym miejscu. Później byłem zeznawać na policji i o sprawie zapomniałem. Aż do 31.03, dostałem maila (prowadzę działalność gospodarczą i łatwo mnie znaleźć) na skrzynkę firmową. Od niejakiego 21 letniego studenta. Zrzut z maila poniżej.
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
źródło: CnP_06042026_203234
Pobierz
serio_serio +9
zabawa. jaki tytuł (nie treść) książki albo filmu najlepiej Cię opisuje? u mnie wiadomo, "rozważna i romantyczna"
tylko nie ściemniać nic a nic
tylko nie ściemniać nic a nic

uruchom patronite, w międzyczasie nagraj jeden g---o-film, który jest recenzją filmu do tego wsparty darmowymi animacjami generowanymi przez AI. Ale ludzie muszą nie szanować swoich pieniędzy.
Do tego uruchomił patronite na koniec serii "titan" która owszem była spoko i wiele ludzi się jarało ale było to kopiuj wklej istniejsących materiałów po angielsku
żyć nie umierać w takim kraju będąc youtuberem żyjesz jak pączek w maśle. Do tego drugie tyle hajsu z wyświetleń ma .
jego brat adbuster za to pokazuje, że można tworzyć ciekawy content bez patronite, patrz np film jak ogrzać mieszkanie pączkami ;)
#scifun #youtube #polskiyoutube #pieniadze #biznes
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-9 o 18.56.48
Pobierzjesteś jak mój stary, który sam g---o ma a wszystkim dookoła liczy co kto ma i ile zarabia.
@kdk7: czyli chodzi o ciebie, że jesteś gównem? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu