Aktywne Wpisy
dariusz_94 +165
źródło: 1000018198
PobierzPojadę dla samych perfum, jak loszka zobaczy czym sie psikam to odrazu będzie chciała usiąść na kolana
źródło: 1000090139
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018198
Pobierz
źródło: 1000090139
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
dzieciaki sie porozjedzały bo przecież wstyd z rodzicami mieszkać albo roboty nie ma w powiatowym
tyle pomieszczeń do ogrzania. sprzatania na starość
nie pisze tego dla baitu ale w sumie serio ciekawy jestem czy dają rade czy sprzedają to i uciekają do miasta
#nieruchomosci
@Contrarian: nie wiem co to, pierwszy raz spotykam sie z tym okresleniem
źródło: obraz
Pobierz@Arivederczi: nie przesadzaj w drugą stronę, taki metraż to jest odpowiedni dla pary, która pracuje zdalnie i ma własne hobby. Policz same dwa osobne biura, już na nie zużywasz 20-30 m2 kwadratowych.
Na lapku to mozna pracowac i w kuchni. W sypialni. To juz jest takie wymyslanie pomieszczen na sile.
@Arivederczi: nie każdy chce pracować jak zwierzę. Już to widzę, jak codziennie wyciągasz monitory z szafy i podpinasz je na stole w kuchni. I szybko demontujesz po pracy, żeby zjeść obiad.
Jak zaczniesz kiedyś pracować to zrozumiesz, ile znaczy ergonomia stanowiska pracy.
@goferek: trochę absurdalne, aby poświęcać 30m2 własnego domu/mieszkania dla potrzeb pracodawcy, który dzięki temu oszczędza na kosztach.
Biurko to nie stol do jedzenia ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@grand_khavatari: kupiłem taką chatę w 2019, nie mam i nie planuje dzieci i żyje się zajebiście, niby czemu by miało być inaczej? Jak myślę, że miałbym mieszkać w czymś mniejszym to mi się dosłownie przykro robi, a jak oglądam bloki w dużych miastach to widzę slumsy...
@PanieAreczku: zaponiałeś o kino i vr room ;)