Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +70
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz
SzubiDubiDu +287
Głupie goje - myśla, że promują polskie produkty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#dafi #izrael #kupujpolskieprodukty
#dafi #izrael #kupujpolskieprodukty
źródło: ay way
Pobierz

źródło: comment_1637802836S4gA9lmhWq6n8a407o65dG
Pobierz@GrzegorzPorada: takich dobrych, posłusznych gojów oni potrzebują. To nie jest prawda, że jednostka nie ma na nic wpływu. Wystarczy poczytać o zamachach politycznych (Trump też się, dosłownie, otarł o kulę) czy Luigi Mangione. A gdy takich ludzi jest mnóstwo: rewolucja francuska, bolszewicka... You name it.
Mówienie w epoce cyfrowej, gdzie możesz skontaktować się z prawie każdym na świecie, polecieć gdzie chcesz i zweryfikować zabezpieczenia każdego
Z drugiej strony odcięcie się od informacji też mnie trochę przeraża. Znajomego w------i niedawno z pracy po 10 latach i chłop właśnie taki dla zdrowia wyizolowany od newsów. Myślał, że złoży CV i siema przed okresem wypowiedzenia nowa praca. Tymczasem po 3 miesiącach weryfikacji, jak to wygląda to przypomina Neo z Matrixa
Interesują mnie głównie wydarzenia lokalne mające bezpośredni wpływ na moje życie. Np zablokowana ulica albo jakiś event w moim parku .
Na resztę mam w większości w------e i jest mi z tym bardzo dobrze.
Też kiedyś zauważyłem to samo co ty kolego
Nagle znów mogę żyć swoim życiem bez ideowej walki o nic :) polecam
https://www.reddit.com/r/UpliftingNews/top/?t=month
same pozytywne wieści. ( ͡° ͜ʖ ͡°)