Aktywne Wpisy

Steczny +783
Jak zobaczyłem reklamy zondy na tv republika i kanale zero oraz że finansowała prawicowe eventy takie jak CPAC to już wiedziałem że to scam by wydoić kasę od prawicowych mariuszy z brighton.
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty

Umeraczyk +33

Tesla oficjalnie nadal czeka na regulacje, pozwalające wysłać FSD do osób, które je już zakupiły. Okazuje się jednak, że dysponując odpowiednim sprzętem (o ile wcześniej wykupiło się FSD w swoim aucie), da się już teraz owo FSD włączyć.
Sposób znalazł Michał Gapiński, twórca https://x.com/TeslaAndroid. Szczegółów udziela na DM, na X.
Ja na razie się wstrzymuje z zakupem takiej "dodatkowej usługi"... bo IMO, jest ryzyko, że Tesla mogłaby to wykryć.. i sklasifikować to jako hack i wyłączyć FSD na zawsze na danym koncie - a tego bardzo bym nie chciał. Ale stwierdziłem, że podam dalej, jak ktoś jest ciekawy, albo ma dosyć czekania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tesla #sztucznainteligencja #hacking #hackingnews #technologia
Dlatego im mniej jeździsz tym bardziej opłacalne jest lemonade. Przy pokonywania dużych tras będziesz u nich płacił więcej niż u konkurencji.