Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci

spadkowiczom już odj3balo totalnie

Przypominam tylko ze to wy sami wymyśliliście, ze kataster ma być progresywny od 3ciego mieszkania i wyśmiewaliście ludzi którzy pisali, ze to będzie pretekst do dokręcania śruby. A teraz sami chcecie ja dokręcać i sami chcecie kataster od 1szego mieszkania XD

Jesteście popi3rdoleni XD dobrze ze te urojenia tylko w waszych łbach zostają, ale już abstrachvjac od tego ze to (mam nadzieje) tylko trolling to grinder który wymęczył to swoje jedyne mieszkanie w kredycie z lichwa 0.5m, który zarabia powiedzmy 7.5k na rękę w top5, płaci 3k ratkę+1k czynsz+żarcie 1.5k+ubezpieczenie 1/12 mieszkania, oc, ac 0.5k+paliwo 0.5k to żyje po to tylko żeby się nażreć i opłacić ratę na mieszkanie, a wy chcecie żeby dodatkowo 7k rocznie (pół roku oszczędzania) płacił na mieszkanie

wy nie chcecie inwestorów wyj3bac z rynku tylko jednomieszkaniowcow wywłaszczyć. spadkowicz chce doprowadzić do krachu na rynku żeby ludzie którzy wygrindowali swoje mieszkanie musieli się wyprzedać żeby te mieszkania oddać bi3dackom którzy na d00pie siedzą i wtedy płacić niskie raty od tanich mieszkań i niskie katastry

a przepraszam bardzo co z tymi normalnymi ludźmi którzy w systemie się odnaleźli i nie są zadnymi inwestorami tylko kupili sobie dla siebie mieszkania?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

. A teraz sami chcecie ja dokręcać i sami chcecie kataster od 1szego mieszkania XD

@pysznewpierdalator: chłop se wymyśla problem a potem się na niego oburza XD

Musisz mieć wesołe
  • Odpowiedz