Wpis z mikrobloga

Cześć. Moi rodzice padli ofiarą oszustwa przedstawiciela branży OZE, w skrócie obiecał dotacje itp. a prawie zostaliby z kredytem na 10lat na chorą kwotę (jestem w trakcie odkręcania). Mają na głowie niepełnosprawne dziecko, wiec problemów bywa sporo. Odemnie pytanie, jak polecacie odwdzięczyć się panu za taka pomoc - mam jego adres, firmę, fb i chociażby nr ale to służbowy. Dodam ze jestem cierpliwy wiec bardzo chętnie poświęcę i na to dłuższy czas. Biorę wszystkie ciekawe propozycje pod uwagę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #internet #oszustwo #spam #oszust #oze
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FustanD: jak się odwdzięczyć? Doedukuj rodziców, że bez Ciebie mają nic nie podpisywać, a nawet nikogo do domu nie wpuszczać Jak masz dziadków to też masz im do głów tłuc, że osoby z ulicy to oszuści.
  • Odpowiedz
  • 0
@puretech: normalnie tak jak należy oszustowi, wyjął mi 3 dni z życia bo rodzice wszystko podpisali. Oczywiście podpisy itp. co by nie poznać nazwiska ale się udało. Wiadomo klepalem non stop byli tego świadomi, nie wiem co im do łba strzeliło, będą mieć nauczkę.
  • Odpowiedz