Wpis z mikrobloga

Mirasy potrzebuję pomocy. Zacząłem budować bazę w systemie HIP 82388 ale chyba porwałem się z motyką na słońce. Kupiłem sobie Panther Clipper MKII i zmodyfikowałem tak żeby miał 1168 ton pojemności ale nawet z takim kosmicznym TIRem ciężko mi będzie dowieźć wszystkie materiały potrzebne do budowy bazy. Mam jeszcze 3 tygodnie na dokończenie budowy, nie wiem co się stanie jeśli przekroczę ten termin, baza zniknie? Poniżej zamieszczam screeny z dokładną listą potrzebnych materiałów i ilości. Za wszelką okazaną pomoc z góry dziękuję.
#elitedangerous
meloman - Mirasy potrzebuję pomocy. Zacząłem budować bazę w systemie HIP 82388 ale ch...

źródło: Screenshot_0049

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@meloman: Pomóc, nie pomogę, ale mogę ci przeliczyć te pozostałe ilości na ilość transportu i przez pozostały czas by nie załamywać się, że taką ilość transportów będziesz potrzebował przetransportować w jeden dzień czy coś.

Suma towarów - 224 982 T
Dzielone przez ładowność statku - 193 transporty.

Masz 21 dni na dostarczenie
  • Odpowiedz
  • 2
@maniek50005: Wyczaiłem że w pobliżu jest system HR 6189 w którym jest wszystko czego potrzebuję, ląduję najczęściej na McMonagle Orbital, ładuję statek do pełna i wracam. Ogarnąłem już Copper, zostało mi Aluminium, CMM Composite, Liquid Oxygen, Steel i Titanium.

Z mojego Panther Clippera wywaliłem nawet generator tarcz więc przed piratami chronią mnie tylko lasery, rakiety i modlitwa. Zastanawiam się z czego jeszcze można zrezygnować, skoro latem teraz między stacjami kosmicznymi
  • Odpowiedz