Wpis z mikrobloga

#hotelparadise chyba odpuszczę ten sezon. Ci ludzie są dla mnie tacy nijacy, w ogóle nie wzbudzają u mnie żadnych emocji, jak dla mnie najgorzej dobrana ekipa ze wszystkich sezonów, te castingi są źle robione od 7 sezonu ale teraz to już kompletna padaka.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcin-lubin990: może się jeszcze rozkręci. Uważam, że były już gorsze początki sezonów, np. 9 edycja się mega kiepsko zaczynała a potem się rozkręciła i naprawdę była fajna
  • Odpowiedz
@marcin-lubin990: Poczekaj, mam wrażenie że w każdej następnej edycji przychodzą ludzie, którzy obejrzeli poprzednie i mają jakiś plan żeby oszukać ten system. No i oczywiście im się nie udaje, bo są wyrzucani poza swoją strefę komfortu i zaczyna się jazda. Taka Roksi miała już namiastkę tego w ostatnim odcinku, a myślę że to dopiero początek. Każdy z nich ma już swój scenariusz i nie jest on pewnie taki jaki sobie
  • Odpowiedz
@Bibita666: mi chodzi o to że ci ludzie zachowują się i wyglądają jak nastolatki z liceum, od 7 sezonu są tacy ludzie dobierani, w pierwszych edycjach byli bardziej dojrzali, były jakieś kobiety a nie dziewczynki, więc nawet jak teraz będą jakieś dramy to tych dzieci nie chce mi się oglądać, poza tym ten format już się wyczerpał no i powinni robić reality show na żywo a nie z kilku miesięcznym
  • Odpowiedz
@Bibita666: a kiedyś to było, specjalne kanały „live” gdzie sobie leciały sklejki z całego dnia, większość nuda ale miło się oglądało rozmowy na fajce na czerwonej ławeczce w 5 sezonie
  • Odpowiedz