Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

#przegryw
źródło: X8w8haw84272HVQC8HL6LuytRQ8UAB5KpcOqJwwszIk5eMTBpepZoFp0vTpi_slas-1jpg-image(1000x_)
Pobierza dzisiaj żeby sie dorobić takiego domu to 70 lat pracy
@Henson_ myli Ci się taka skorupa lepiona latami z domem wykończonym na sensownym poziomie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Henson_: Jak masz działkę, mieszkasz u rodziców i będziesz żył tak jak oni (tj. bez wygód, proste jedzenie, brak samochodu itp.), sam sobie zrobisz pustaki, wylewki, strop 6cm, brak ocieplenia i jednoszybowe okna, będziesz zadupcać od rana do wieczora to z dwóch pensji po 4k na rękę też zbudujesz taki dom
teraz jego synowie maja po kilka baniek, bo ziemie dalo rade przeksztalcic na budowlana po jakis zmianach prawnych i posprzedawali developerom co osiedla szeregowcow postawili.
i takie to
Niedługo mogą zakazać opalania drewnem i węglem to trzeba byłoby od razu iść w jakąś pompę ciepła czy coś takiego jak się stawia nowy dom.
To już mocno zwiększa te koszty.
Sami pracowali przy budowie czy robiła ekipa pod klucz?
To się wydaje, że dla nich to było takie proste. Moi rodzice też wybudowali dom ale ta budowa trwała wiele lat. Jak się do tego domu wprowadziliśmy to ja miałem 6 lat a mój brat 8. Mieszkaliśmy przez ten cały czas z dziadkami.
Jeśli dziś mieszkając przez 10 lat rodzicami/teściami na wsi po godzinach
Drewno jest zeroemisyjne jeśli chodzi o CO2.