Aktywne Wpisy
nuKER_ +87
#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
źródło: IMG_0397
Pobierz
monky +18
Uuuuu.. poszło na lajwie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Można pomyśleć, że bitcoin wyskoczył do góry i zanegował formację niedźwiedziej flagi. Niestety dla niektórych, powrócił znów do flagi czyli można uznać, że to wybicie do góry było fejkowe.
Ta cała sytuacja z ropą i rosnącym dolarem może nieźle wszędzie namieszać.
źródło: obraz
PobierzWzględem złotówki może to być nawet więcej.
źródło: obraz
PobierzPrzecież to jest formacja stopy w bucie.
Czyli świat wybrał p-----c 💀☠️
@Wypokowicz93: bo Ty pytasz o przyszłość, a wykresy i AT nic na temat przyszłość nie powie. Jedynie na pytania o przeszłość odpowie.
Taka jest jej natura
@tom-ek12333: a to nie jest chorągiewka?
Względem Euro dolar tez jest tani. Punkt 1.20 dla EURUSD uderza w Unię Europejską i będą chcieli osłabić Euro. Polska waluta jest silna bo fundusze europejskie podbiły jej wartość.
Osobiście w tym momencie mam wszystkie pieniądze w funduszu dolarowym który płaci mi codziennie, a rocznie dostaję 3.5% w dolarze. To taka darmowa
źródło: image
PobierzW bitcoinie, najtwardszej walucie świata. Po to jest.
Owszem, potrafi spaść o połowę i więcej ale wiesz na pewno że odbije z powrotem i osiągnie nowe rekordy. Kupujesz długoterminowo, na ponad 5 lat.