Wpis z mikrobloga

#gielda #bitcoin
Można pomyśleć, że bitcoin wyskoczył do góry i zanegował formację niedźwiedziej flagi. Niestety dla niektórych, powrócił znów do flagi czyli można uznać, że to wybicie do góry było fejkowe.

Ta cała sytuacja z ropą i rosnącym dolarem może nieźle wszędzie namieszać.
tom-ek12333 - #gielda #bitcoin
Można pomyśleć, że bitcoin wyskoczył do góry i zanegow...

źródło: obraz

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tom-ek12333: pytałem w poprzednim poście ale nie ma w nim zbyt wiele odpowiedzi więc może Twoje zdanie usłyszę. W czym odkładać przyszłe wypłaty? Aktualnie mam wszystkie oszczędności w PLN ale może lepiej w dolarze lub euro ? Jest jakiś potencjał na wzrosty dolara lub euro względem PLN czy zostawić i trzymać kasę w PLN skoro tu żyje i wydaje ?
  • Odpowiedz
pytałem w poprzednim poście ale nie ma w nim zbyt wiele odpowiedzi

@Wypokowicz93: bo Ty pytasz o przyszłość, a wykresy i AT nic na temat przyszłość nie powie. Jedynie na pytania o przeszłość odpowie.
Taka jest jej natura
  • Odpowiedz
  • 1
@Wypokowicz93: Dolar obecnie jest na 5 letnich minimach względem złotówki. Zwykle jak coś jest nisko to potem rośnie.
Względem Euro dolar tez jest tani. Punkt 1.20 dla EURUSD uderza w Unię Europejską i będą chcieli osłabić Euro. Polska waluta jest silna bo fundusze europejskie podbiły jej wartość.

Osobiście w tym momencie mam wszystkie pieniądze w funduszu dolarowym który płaci mi codziennie, a rocznie dostaję 3.5% w dolarze. To taka darmowa
tom-ek12333 - @Wypokowicz93: Dolar obecnie jest na 5 letnich minimach względem złotów...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wypokowicz93: ile ja mam nie ma nic do rzeczy, nie odpowiada się na to pytanie ze względów bezpieczeństwa. Nie jakoś dużo ale ciągle kupuję.
Owszem, potrafi spaść o połowę i więcej ale wiesz na pewno że odbije z powrotem i osiągnie nowe rekordy. Kupujesz długoterminowo, na ponad 5 lat.
  • Odpowiedz