Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

@Wilkbardzonijaki: zdjęcia większość ma własne, w końcu to wyrafinowany folder reklamowy dla czadów i oskich.
źródło: obraz
Pobierz@Derpinardus: Ostatnio koleżanka najpierw nawijała jak to super mieć faceta +190cm (XD), po czym zreflektowała się, że w grupie był jakiś typek 165cm więc zaczęła nawijać, że nie chodzi o wzrost tylko M/F polaryzację i że facet ma mieć "dużą męską energię" (XD^2) aby ona "czuła" się mała i kobieca (XD^3, bo to dość "duża" dziewczyna).
@vanschout to sa marzenia przegrywa, tak nie bedzie xd w wieku 35 kobiety nie sa pomarszczone, maja tak samo duze branie, jak wczesniej, czesto nawet wsrod mlodych chlopakow, ktorych kreca milfy xd poza tym wiekszosc kobiet woli byc sama, niz z przegrywami. mam sporo kolezanek +35, ktore
@dron-z-nieba: ja nie rozumiem do końca tego, mi się od zawsze podobają dziewczyny w mniej więcej tym samym wieku, czyli młode.
@vanschout: i niestety znajdą
najgorsze sa te simpy XD
co do tych lasek to przeciez wiekszosc jest brzydka, maja nawalone mase tapety, a jak zdejma to wygladaja jak kupa. Zobaczcie na kolezanki z pracy, rodziny czy tam z skads jak sa nie umalowane to malo ktora jest ladna :) Kolo 40 to wiekszosc juz wyglada tragicznie :P