Wpis z mikrobloga

Hipokryzja normicka to robienie wszystkiego, byle siebie wybielić w każdej sytuacji.

@Derpinardus: Ostatnio koleżanka najpierw nawijała jak to super mieć faceta +190cm (XD), po czym zreflektowała się, że w grupie był jakiś typek 165cm więc zaczęła nawijać, że nie chodzi o wzrost tylko M/F polaryzację i że facet ma mieć "dużą męską energię" (XD^2) aby ona "czuła" się mała i kobieca (XD^3, bo to dość "duża" dziewczyna).

• Odpowiedz
@lord-nihilus: @BlackpillNaCalego Czas nierychły, ale sprawiedliwy. W wieku 35 lat wszystkie będą pomarszczone i będą błagać tych "spoza ligi" o związek.

@vanschout to sa marzenia przegrywa, tak nie bedzie xd w wieku 35 kobiety nie sa pomarszczone, maja tak samo duze branie, jak wczesniej, czesto nawet wsrod mlodych chlopakow, ktorych kreca milfy xd poza tym wiekszosc kobiet woli byc sama, niz z przegrywami. mam sporo kolezanek +35, ktore
  • Odpowiedz
@PiesekKrolowejElzbiety: takim mlodym chlopom to stoi 24/7 i czesto podobaja im sie kobiety na wzor matki xd w sumie ich rozumiem, bo jak mialem te 18-20 lat czesto tez podobaly mi sie kobiety 35-50 bardziej niz rowiesniczki xd wyobrazalem sobie, ze taka starsza mnie wypiesci, wytuli, potrzebowalem tego wtedy haha
  • Odpowiedz
bo jak mialem te 18-20 lat czesto tez podobaly mi sie kobiety 35-50 bardziej niz rowiesniczki

@dron-z-nieba: ja nie rozumiem do końca tego, mi się od zawsze podobają dziewczyny w mniej więcej tym samym wieku, czyli młode.
  • Odpowiedz
@FLAC: teraz jestem po 30 i podobaja mi sie kobiety mniej wiecej w moim wieku, ale jak bylem gowniarzem, podobaly mi sie starsze xd co jest ciekawe, bo zawsze mialem dobry kontakt z matka. po prostu pewnie wchodzilem w doroslosc i chcialem, by ktos sie mna 'zaopiekowal' (?) i krecily mnie, tak jak mowilem, kobiety 35-50, najbardziej takie po 40 xd
  • Odpowiedz
@lord-nihilus: @kingcel

najgorsze sa te simpy XD

co do tych lasek to przeciez wiekszosc jest brzydka, maja nawalone mase tapety, a jak zdejma to wygladaja jak kupa. Zobaczcie na kolezanki z pracy, rodziny czy tam z skads jak sa nie umalowane to malo ktora jest ladna :) Kolo 40 to wiekszosc juz wyglada tragicznie :P
  • Odpowiedz