Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zapomnę, gdy kiedyś szukałem w internecie „pracy zdalnej” i potem algorytm zaczął mi podstawiać jakieś filmiki typu MLM. xD
Na początku nie za bardzo wiedziałem o co chodzi i obejrzałem pare filmików gdzie w jednym jakiś gość opowiadał jakie to zarobki osiąga, że nic nie musi robić a pieniądze i tak ma, to że „jak komuś naprawdę zależy na zarabianiu w internecie to zrobi wszystko” i gość podał przykład, gdzie opowiadał jak bardzo chciał się spotkać ze swoim guru biznesu którego śledził w internecie, aby spytać go o rady odnośnie zarabiania, że pisał do niego wiadomości na facebooku, emaile ale pozostawały bez odpowiedzi. To gość go zaczął stalkować i dowiedział się z jego relacji na facebooku czy instagramie że ten będzie leciał z Warszawy do Krakowa. XD To on żeby móc się z nim spotkać i porozmawiać zarezerwował specjalnie bilet na ten sam lot, gdzie zaznaczył że wybrał celowo miejsce obok niego żeby móc z nim przez te pół godziny lotu porozmawiać o biznesie w internecie. XDDD
Potem mówił, że on daje swoje sposoby na zarobki w internecie tu i teraz i nie trzeba z kimś lecieć samolotem, wystarczy się zapisać...
Jezu jak ja z tego kisłem i nadal kisnę XDDDDDDDDDDDDDDD
#mlm #scam #piramidafinansowa #frajerzymlm
Kulfonix - Nigdy nie zapomnę, gdy kiedyś szukałem w internecie „pracy zdalnej” i pote...

źródło: frajerzy mlm

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach