Wpis z mikrobloga

@MrPawlo112: najlepsza część, jeszcze abrakadabra, gdzie można było kupić za walutę z abrakadabra nawidzony dom i napierniczać się czarami. Największy minus, to że za szybko simy były głodne i śpiące, więc robienie im expa było ciężkie. No, ale simsy teraz są znerfione i łatwe
  • Odpowiedz
  • 33
Grałem aczkolwiek szybko się nudziła bo nie było tam celu

@ViniciusZunior: W każdych simsach cel wyznaczasz sobie sam, ja miałem ambicję mieć wielką rodzinę, nakupować dużo dywanów i odpalic fajerwerki w tym pokoju, potem wprowadzić nową nieświadomą rodzinę do tego domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrPawlo112: a gdzie dodatki są za drogie względem ubogiej zwartości i cena z kosmosu za cene tego dodatku możesz kupić 2 pełnometrażowe gre któe mają 30x większą zawartość niż bieda dodatek z paroma meblami na krzyż ....

Patrzyłem na steam może 2-3 dodatki mają pozytywną opinie reszta albo mieszane albo totalnie negatywne..
Trzeba mieć na srane w głowie aby tyle za to płacić ale widać frajerów nie brakuje bo EA
  • Odpowiedz
Grałem aczkolwiek szybko się nudziła bo nie było tam celu oprócz zarabiania kasy i rozbudowy chaty

@ViniciusZunior: dlatego moim zdaniem 4 najlepsza, bo można się rozmnażać i ma fajne mody

Trzeba mieć na srane w głowie aby tyle za to płacić

No niestety, dlatego dobrze że jest piratebay ale niektóre mody się bugują, bo są robione pod aktualizowaną grę, a nie piracką, więc czasami z tym są problemy
Frytek01 - >Grałem aczkolwiek szybko się nudziła bo nie było tam celu oprócz zarabian...

źródło: sims

Pobierz
  • Odpowiedz
@MrPawlo112: kiedyś mnie bawił dowcip "czemu ruscy nie lubią The Sims? bo nie można powiesić dywanu na ścianie", ale siostra mnie oświeciła że to słaby dowcip bo jest w necie jest cała kupa ruskich modów i można xD
  • Odpowiedz
@MrPawlo112: To fajna i dość trudna gra w porównaniu do innych części, ponieważ można łatwo się zamknąć w takim kole spanie-praca-jeść/gadać/itp.-spanie. Dodatek z wakacjami dawał trochę czasu żeby np. ogarnąć znajomych dla awansu.
@chciwykrasnolud Dla mnie najfajniejsza była 3 część, bardzo podobał mi się otwarty świat i wprowadzenie tych "odczuć". Niestety kosztem tego wszystkiego była dość ciężka optymalizacja i raczej nie dało się grać z włączonymi wszystkimi DLC bo
  • Odpowiedz