Aktywne Wpisy

butterfly +112

CzosenWan +216
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

źródło: 20260308075821_1
Pobierz@ViniciusZunior: W każdych simsach cel wyznaczasz sobie sam, ja miałem ambicję mieć wielką rodzinę, nakupować dużo dywanów i odpalic fajerwerki w tym pokoju, potem wprowadzić nową nieświadomą rodzinę do tego domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Quassar: szkoda kasy, ale w sumie imo jakby tak kupować jeden lub dwa dodatki na miesiąc... fajnie by było mieć takie GOTY
Patrzyłem na steam może 2-3 dodatki mają pozytywną opinie reszta albo mieszane albo totalnie negatywne..
Trzeba mieć na srane w głowie aby tyle za to płacić ale widać frajerów nie brakuje bo EA
@ViniciusZunior: dlatego moim zdaniem 4 najlepsza, bo można się rozmnażać i ma fajne mody
No niestety, dlatego dobrze że jest piratebay ale niektóre mody się bugują, bo są robione pod aktualizowaną grę, a nie piracką, więc czasami z tym są problemy
źródło: sims
Pobierz@Quassar: co masz na myśli mówiąc, że patola?
źródło: sims2
Pobierzźródło: sims3
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@chciwykrasnolud Dla mnie najfajniejsza była 3 część, bardzo podobał mi się otwarty świat i wprowadzenie tych "odczuć". Niestety kosztem tego wszystkiego była dość ciężka optymalizacja i raczej nie dało się grać z włączonymi wszystkimi DLC bo
@MrPawlo112: XD