Aktywne Wpisy

ProstyHuop +13
#321685 widzę to i czuję to i mi się rzygać chce ale niestety nie mam kobiety co by mi ugotowało porządne mięso więc muszę jeść takie śmieci co nawet bezdomny nie je
źródło: 1000012090
Pobierz
PorzeczkowySok +20
mam sb pitce urodzinową i pepsi też
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
źródło: IMG_20260510_021601006_HDR
Pobierz

Nie martwcie się zdam wam relację na tagu. Planuję że koszt wycieczki to będzie poniżej 1500zł, oczewiście to tylko koszt paliwa jedzenia + noclegów sprzęt mam i nic nie muszę dokupywać.
zaplusuj a dodam zawołam się jak będę zdawał relację
#przegryw #gory #montblanc #alpinizm #taternictwo #tatry
źródło: ChatGPT Image 8 mar 2026, 06_48_59
PobierzMyślisz że dam radę?
@Warszawrski_przegryw_ok_oski: nie lepiej w lipcu? Dni dłuższe, cieplej, pewnie najmniej śniegu. No, chyba że wszyscy się tam wtedy wybierają i jest tłoczno.
Wszedłem z powodzeniem w sierpniu zeszłego roku na Blanca drogą klasyczną
Widziałem Twoje pytanie tutaj o namioty pod Tete. W zeszłym roku nie było takiej możliwości bo w 2024 zeszła tam lawina i pozamiatała wszystko na swojej drodze.
Kuluar koniecznie w nocy rób. Ja tam byłem o 4 i już kamienie leciały. Jak schodziłem to o 8 już ciężko było znaleźć "okno" gdzie można