Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@nutsheell: hexen pamiętam to samo, kilka dobrych lat temu. 15 małolatów się zatruło tego samego dnia w małym miasteczku. Głośno o tym było. Później tylko straszą tymi nazwami i że niebezpieczne dla życia... No jak cokolwiek dostaniesz nowego, to walisz lajny wielkości standard żeniona feta, to cóż.
Dlatego 3 cmc jest tak powszechne, ciężko się tym otruć, prędzej farba z klamy poleci od chloru, jeszcze pomysla, że to kruszone szkło
  • Odpowiedz
  • 1
@blackberry-kitsune: No właśnie Henio to już jest ta liga, gdzie trzeba już dawek pilnowac., nie jest to dla kogoś, kto nie mial wcześniej styczności z rc. Chociaż tym najmocniejszym jest chyba mdphp, nie próbowałem nigdy.
Najmocniejszy, kiedy sobie z kolegą tak poluzowalismy i waliliśmy rajki jakby to słaba feta była, to NEP. Nic się nie działo, z wyjątkiem tego, że przelatałem na nim bez snu kolejne 3 dni, dorzucając później
Adorator - @blackberry-kitsune: No właśnie Henio to już jest ta liga, gdzie trzeba ju...

źródło: Screenshot_2026-03-08-13-53-29-447_com.facebook.katana-edit

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@blackberry-kitsune: schizy o policji itp. najgorsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale do tego to i wystaeczyla nawet zwykła feta w większych ilościach...
A takie haluny to już konkretnie bylo xd u mnie tylko raz w życiu, na ciągu 3 dni bez snu po 3 cmc, malutki kawałek czarnej zasłony zamienił się w jakiś taki walec oddzielony od tej zasłon i się szybko obracał. Wpatrywałem się zaciekawiony
  • Odpowiedz