Aktywne Wpisy

Sonny86 +645

z0mb1e +333
Nikt tak nie oszukuje jak chinol.
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
źródło: _DSC3036-q82-w2560-h
Pobierz

mój układ krążeniowy genetycznie obciążony niestety Jej nie wytrzymuje
walą jak chrzczoną niby "hehe fetę" od seby, a potem rzekomo śmiertelne statystyki, to samo jak chodzi o pentedron
Dlatego 3 cmc jest tak powszechne, ciężko się tym otruć, prędzej farba z klamy poleci od chloru, jeszcze pomysla, że to kruszone szkło
Najmocniejszy, kiedy sobie z kolegą tak poluzowalismy i waliliśmy rajki jakby to słaba feta była, to NEP. Nic się nie działo, z wyjątkiem tego, że przelatałem na nim bez snu kolejne 3 dni, dorzucając później
źródło: Screenshot_2026-03-08-13-53-29-447_com.facebook.katana-edit
PobierzA takie haluny to już konkretnie bylo xd u mnie tylko raz w życiu, na ciągu 3 dni bez snu po 3 cmc, malutki kawałek czarnej zasłony zamienił się w jakiś taki walec oddzielony od tej zasłon i się szybko obracał. Wpatrywałem się zaciekawiony