Wpis z mikrobloga

• 13
@affairz:

Pomyśl teraz o dramacie wszystkich Grażynek sąsiadek, które na niedzielnych spotkaniach dla klasy średniej z wypiekami na twarzy ekscytowały się, że SOMSIAD WYSTAWIŁ ZA 7MLN.

A one mają podobne domy obok i już dodały w głowie 7mln do konta.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
W tej cenie to mega okazja i nie warto się samemu budować tylko brać.

@PanieAreczku: ale obejrzyj fotki w środku - chałupa bardzo specyficzna, jakiś taki vibe hipisko-menelski, raczej dla 90% klientów do generalnego remontu w środku
  • Odpowiedz
paskudny ten dom jest z zewnątrz, nie wiem kto to w ogóle kupi, a za tą cenę ponad 2 bańki to już w ogóle xD to widziałem o wiele ładniejsze domy tuż pod Krakowem za mniej niż 2 bańki.
  • Odpowiedz
@affairz: pewnie im braklo kasy na wykonczenie i sobie wymyslili taki industrial. A pozniej ceny wszystkiego szly w gore, wiec ich p------o i wystawili za 7m, zamiast sprzedac realnie za 1-1,5m. Teraz beda sie bujac latami z tym klocem i placic podatek od ziemi.
Z zewnatrz to wyglada jak brzydki magazn, wiec nikt tego nie kupi zeby sie pochwalic sasiadom.
Dom wybudowany na zadupiu, popraw mnie jesli sie myle.
Kiedys
  • Odpowiedz
  • 1
@Arivederczi: tak wszystko prawda, zadupie, plus biedny-hipisowski środek. wrzucam jako ciekawostkę bo to największe zejście na ziemię z ceną jakie do tej pory widziałem
  • Odpowiedz
@affairz: no wlasnie to mnie najbardziej dziwi, bo to zadupie. Na wizualizacjach moze ok, ale w realu tam trzeba isc 10-15 minut przez jakies krzaczory do najblizszego przystanku. Znowu totalnie lokaliazacja dla ludzi z autami, ale bez dzieci/nastolatkow.
  • Odpowiedz