Wpis z mikrobloga

Czarnek: "Mam być maszynistą w tym pociągu, ale kierownikiem jest prezes Jarosław Kaczyński!"

Chryste Panie... Kaczyński musi mieć haki na każdego z nich. Teki pełne jak akta Epsteina.

#bekazpisu #polityka
SmutnoMi - Czarnek: "Mam być maszynistą w tym pociągu, ale kierownikiem jest prezes J...

źródło: image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SmutnoMi:

Czarnek: "Mam być maszynistą w tym pociągu, ale kierownikiem jest prezes Jarosław Kaczyński!"

To jest po to żeby nie miał wojny partyzanckiej wśród swoich. Ma ochronę prezesa przed harcerzami. Gdy wygra, sprzymierzy sie z Nawrockim i kopnie starucha w dupę.

Chryste Panie... Kaczyński musi mieć haki na każdego z nich. Teki pełne jak akta Epsteina.

Na Nawrockiego nie miał, bo mu się zerwal z łańcucha.
  • Odpowiedz
Na Nawrockiego nie miał, bo mu się zerwal z łańcucha.

@Mario7400: albo miał, ale wszystko wyszło przed wyborami, a Nawrocki i tak wygrał, więc teraz ma w------e xD
  • Odpowiedz
@SmutnoMi: mógł się dogadać z Putinem, pozbyć się brata i przejść władzę absolutną. Jakoś był jedynym którym nie poleciał do Smoleńska. Od 2003 jest prezesem PiSu, któremu notowania wystrzeliły po katastrofie. Zyskał nieskończone paliwo w postaci, 'zabili mi brata, ja ich rozlicze' a g---o zrobił. Skłócił nam cały naród i podzielił Polskę na pół. Gdyby nie Smoleńsk to byłby nikim a PiS by się zwinął jak samoobrona.
  • Odpowiedz