Czarnek: "Mam być maszynistą w tym pociągu, ale kierownikiem jest prezes Jarosław Kaczyński!"
To jest po to żeby nie miał wojny partyzanckiej wśród swoich. Ma ochronę prezesa przed harcerzami. Gdy wygra, sprzymierzy sie z Nawrockim i kopnie starucha w dupę.
Chryste Panie... Kaczyński musi mieć haki na każdego z nich. Teki pełne jak akta Epsteina.
Na Nawrockiego nie miał, bo mu się zerwal z łańcucha.
@betonowa_klata: mówienie, że katastrofa to jego pomysł to gruba przesada i troche niesmaczny zarzut. To co sie działo w polityce po tej katastrofie to inna sprawa.
@SmutnoMi: mógł się dogadać z Putinem, pozbyć się brata i przejść władzę absolutną. Jakoś był jedynym którym nie poleciał do Smoleńska. Od 2003 jest prezesem PiSu, któremu notowania wystrzeliły po katastrofie. Zyskał nieskończone paliwo w postaci, 'zabili mi brata, ja ich rozlicze' a g---o zrobił. Skłócił nam cały naród i podzielił Polskę na pół. Gdyby nie Smoleńsk to byłby nikim a PiS by się zwinął jak samoobrona.
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
Chryste Panie... Kaczyński musi mieć haki na każdego z nich. Teki pełne jak akta Epsteina.
#bekazpisu #polityka
źródło: image
Pobierz@SmutnoMi: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: L5Qk9kuTURBXy80MzhhNWUwYi1iYTFlLTQ4ZDYtYTk1ZC04M2QxMDk3Mzg5ZWQuanBlZ5KVAwAAzQdizQQnkwXNBLDNAljeAAGhMAE
Pobierzźródło: 1000077577
PobierzTo jest po to żeby nie miał wojny partyzanckiej wśród swoich. Ma ochronę prezesa przed harcerzami. Gdy wygra, sprzymierzy sie z Nawrockim i kopnie starucha w dupę.
Na Nawrockiego nie miał, bo mu się zerwal z łańcucha.
@Mario7400: albo miał, ale wszystko wyszło przed wyborami, a Nawrocki i tak wygrał, więc teraz ma w------e xD