Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Wybranie Czarnka to kierunek PiS-u jako trzeciej konfederacji. Więcej populizmu, ideologii i straszenia Niemcami oraz LGBT.
Wybranie Czarnka to olanie normalsów i centrum. Może, ale nie musi na tym skorzystać PSL, Mentzen lub nawet KO lub PL2050/Centrum.
Wybranie Czarnka to najlepszy prezent dla strony demokratycznej i +100% do mobilizacji wyborców.
Tusk i reszta będą mogli teraz bez przeszkód straszyć Czarnkiem i Braunem. Albo my, albo kato-rosja i widmo Polexitu.
Tak czy siak PiS nie będzie mogł rządzić samodzielnie. Walka będzie o to, czy uda się zgarnąć 231 tylko z konfą, czy będzie potrzebny Braun. W tym drugim przypadku to będzie samóbójcza koalicja, albo wcześniej będzie weto ze strony USA.
To naprawdę mogą być najważniejsze wybory w historii 3RP.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: czar
Pobierz@mariusz-madejczyk: słyszałem to już, tuż po ogłoszeniu kandydatury nawrockiego
Od 2019 to słyszę
@mariusz-madejczyk: Nie bedzie oficjalnej koalicji ze względu na USA. Ale Braun bedzie głosował jak PiS z Konfa poproszą, w zamian za załatwienie paru ustaw.
@mariusz-madejczyk: Taki jest plan. PiS będzie teraz "trzecią konfederacją" i będzie bić się o poparcie największych szurów, oszołomów, katofaszoli i ruskich onuc, a
Znajdź mi JEDNĄ pozytywną wzmiankę Nawrockiego o EU. JEDNA gdzie wyraża się pozytywnie o unii europejskiej.
Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)