Aktywne Wpisy

Lardor +369
ΕΊrΓ³dΕo: 1000086168
Pobierz
Cipek102 +29
Pracuje sobie w restauracji jako kierowca i tak tylko z nudΓ³w chciaΕem siΔ podzieliΔ jaki jest obraz polskich rowerzystΓ³w ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β° )
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_7043
Pobierz

https://jobs.dolby.com/careers/job/39649421?domain=dolby.com&hl=pl
#pracait #programista15k
ΕΊrΓ³dΕo: 1000012343
Pobierzno chyba tylko taki ΕΌe gdzieΕ ci juniorzy szkoliΔ siΔ muszΔ a teraz z rynkiem dla nich ciΔΕΌko
nawet jak chcesz szkoliΔ juniora to taka metoda jest raczej beznadziejna bo czego on siΔ tak naprawdΔ uczy?
@tubkas12: Nie, bo my nie chcemy tylko tego podzielic. Chcemy podzielic, porownac z dokumentacja, rozrysowac proces i uzupelnic braki. Taki gosc od wajb kodingu de facto uczy sie robic gownokod, ktory ma byc na juz. I takie jest zalozenie firmy i klienta. On nie ma umiec pisac dobrego kodu. Ma umiec zrobic slop, zwalidowac, poprawic co sie da i zamknac projekt. Tak Panowie wyglada teraz
I tak taki reverse engineering to Εwietne Δwiczenie w ogΓ³le dla kaΕΌdego programisty, ale z tego co
StΔ d moja wypowiedΕΊ.
@JamesJoyce: dΕugoterminowo to wedΕug mnie nie zda egzaminu, ale czas zweryfikuje
bo to takie samo podejΕcie jak to ΕΌe kaΕΌdego seniora da siΔ zastΔ piΔ skoΕczonΔ liczbΔ studentΓ³w
@JamesJoyce: A ja myΕlΔ ΕΌe doczekamy siΔ tak powaΕΌnych fuckupΓ³w przez vibe coding, ΕΌe duΕΌe firmy bardzo szybko postawiΔ ostre wymagania przy pracy z llm. Anthropic ma bardzo czΔsto outage, azure juΕΌ od kilku lat dziaΕaΕ c-----o, a aktualnie w microslopie klepiΔ wszystko llm i jest tylko gorzej XD W amazonie duΕΌo zespoΕΓ³w ma retro odnoΕnie