Według doniesień, lotniskowiec USS George H.W. Bush przygotowuje się do wypłynięcia do skonfliktowanego regionu. Dołączyć ma tam do dwóch innych amerykańskich lotniskowców o napędzie atomowym.
@kokot1: mnie ciekawi czy faktycznie doniesienia o tym, że Stany mają tam cholernie mało amunicji są prawdziwe. Zelenski mówił, że w Iranie poszło więcej rakiet patriot już, niż Ukraina dostała od początku wojny, Iran trafił jakiś hangar w ZEA, w którym oberwały amerykańskie patrioty i ponoć chcą ściągnąć kolejne z Korei, bo im już brakuje tego co mają na Iran przygotowane...
Jeszcze wyjdzie na to, że Trump z podkulonym ogonem
@nie_umiem_inwestowac: może coś w tym być szczególnie, że przeciwrakiety to cholernie drogi sprzęt więc mogą nie produkować go taśmowo e czasach względnego pokoju: SM-3 block IIA - 27 mln $, SM-3 block IB - od 9 do 12 mln $, SM-6. 9,5 mln $, Patriot wariant PAC-3 - 3.7 mln $, Arrow 3 - 3 mln $, SM-2 block IV - 2,1 mln $, to są koszty per pocisk, na
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
#gielda
źródło: 1000011941
Pobierzźródło: 1000007253
PobierzJeszcze wyjdzie na to, że Trump z podkulonym ogonem