Wpis z mikrobloga

Starzeje się. 30stka coraz bliżej. Pierwsze siwe włosy lol. Zakola od dawna postępują. Prawiczek. Bez znajomych. Przy próbie rozmowy z obcą osobą, nie ważne jakiej płci, uaktywniająca się #fobiaspoleczna i ogólne #s----------e. Jak biorę urlop w robocie to siedzę cały tydzień w domu no bo co. Zero perspektyw. Obym się zawinął jak najszybciej ale coś czuję że będzie męka jeszcze z 60 lat.

#przegryw #samotnosc
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RemusLupin: przed 30 sie pojawiaja pierwsze siwe wlosy, ale jak bedziesz mial dobra diete, to moze sie nie posunac, jest szansa. Ja odstawilem p-------y, a-----l itp. I mam siwych wlosow doslownie kilka wiecej niz przed 30, a to bylo 10 lat temu.
  • Odpowiedz
  • 0
@megal-figger: ja miałem w ostatnie miesiące bardzo dużo stresu. W---w maksymalny, wściekłość. Czytałem że to może być przez to no genetyka to to raczej nie jest. Zrobię se badania krwi
  • Odpowiedz
  • 0
@megal-figger: dużo czytałem o tym bo się podłamałem tymi siwymi włosami zwłaszcza jak mam ciemne brązowe i taki jeden siwy mocno się rzuca w oczy. Zobaczę jakie niedobory mam i se zacznę łykać ehh
  • Odpowiedz