Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +73
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

#trump #usa #iran #izrael #ukraina #rosja #wojna #epstein
@ElMurano jak dobrze że o takich sprawach decyduje prawo a nie emocje internautów
@oligopol: Chyba, że w Izraelu znajdują się dużo mocniejsze materiały i to by tłumaczyło dlaczego Trump ale też reszta elit amerykańskich jest tak uległa wobec Netanjahu.
Poczekaj do listopada kiedy ukradnie wybory polowkowe w 2026, kiedy wyśle ICE do przejęcia urn z głosami.
@djtartini1 Trump od dawna mówił, że należy zaatakować Iran jeśli ten prowadzi agresywne działania, między innymi w 1980 roku był zwolennikiem wysłania wojsk lądowych do Iranu. Ojciec Donalda, Fred Trump
@oligopol: nigdzie nie pisalem, ze to jest dowów na wykorzystywanie, ale jest to dowód na to (nie pierwszy zresztą), że Trump kłamał w kolejnej sprawie jeżeli chodzi o Epsteina.
Twoją logiką Al Capone nie powinien być nazywany mafiozą, bo udowodniono mu tylko przestępstwa podatkowe. Jednak wątpię że i ty byś go nie oskarżył o trochę więcej niż to
@oligopol: To już kwestia naszych opinii, bo szantażowany może być jak najbardziej, przyjaciel czy nie. Natomiast to fakt, że Izrael od lat 80. (pierwszy tekst bodaj 84r) straszy, że Iran będzie miał b---ę atomową za 2 tygodnie.
edit: a, dobra, o Obamie mowil, ale Ty chyba zdajesz sobie sprawe, ze caly czas Trump popieral agresje wobec Iranu mimo tego… i dobrze zreszta, bo Iranowi po rewolucji islamskiej odwalilo