Te wszystkie uśmiechnięte konta to muszą być trolle bo nie wierzę, że można być aż tak s----------m. 2022: hurr durr patrzcie jak kaczyński r---------a kraj bo benzyna teraz kosztuje 8zł za litr!! 2025: tusk szef uratował nas i od razu paliwko po 5zł 2026: hurr durr debile to wina wojny nie tuska, że paliwo kosztuje 8zł
kurtyna xD Bo wcale w 2022 nie było wojny i Polska od razu odcięła się od taniej rosyjskiej ropy która była jedynym źródłem.
@ubijakitopiel: też kiedyś uważałem że to konta trolli bez skrupułów. Ale przykład mojego ojca ukazuję że niestety są ludzie których fakty nie interesują. Ich interesuje jedynie narracja zgodna z tym co tam sobię myślą. Czy prawdziwa czy nie to bez znaczenia. Im bardziej w prawo czy lewo tym gorzej.
Problem nie polega na tym czy paliwo po 5zl czy 9zl Moze byc nawet po 10 zl. Problem polega na tym czy zwykli ludzie którzy kupili akcje orlen i finansują firmę zamiast banku zarabiają razem z Orlenem. W 2023 benzyna 98 była po 9 zl ale akcje stały w miejscu po
@ubijakitopiel Dokladnie tak jest. Tuskoboty nie mają ani swoich poglądow ani wlasnego zdania, tylko to co powiedzą w tvn i tvp0. Tak samo bylo z rozdawnictwem. Jak pos rządzil to 8 lat bylo o to płacze, a jak Oszust tusk zaproponował 800+ i inne rozdawnictwa, to wszystko git. Nie ma ze kupowanie glosow i rujnowanie gospodarki. Rekordowy deficyt? A tam, lepiej porozmawiajmy o pisie
@ubijakitopiel: Jak zwykle elektorat można poznać, po niezbyt mądrym komentarzu. Jeśli nie widzisz różnicy w tym co się dzieje, to mam nadzieję, że nie masz praw wyborczych.
Polska od razu odcięła się od taniej rosyjskiej ropy która była jedynym źródłem.
@ubijakitopiel: Raz, że nieprawda że od razu się odcięła, a dwa że gratuluję pojęcia o geopolityce, jak myślałeś, że import kluczowego strategicznie surowca nie był już wcześniej mocno zdywersyfikowany. Tfu, że ktoś plusuje te wysrywy.
@zaq22 @P3tro: Ty k---a ciężki debilu, porównaj sobie ceny za baryłkę i cene dolara za PiSu i teraz. Ceny paliwa takie same a ropa i dolar sa obecnie sporo tańsze. Jak przez ostatni rok dolar i ropa byly tak niskie ze paliwo powinno byc po 4,50 a byla po 6 to nic dziwnego, że Orlen miał zyski. Szkoda że zyski Orlenu są robione naszym kosztem. A i pamiętajcie POwskie
@maczeta31: co Ty masz za samochód że ropę tankujesz? Ja kupuję dizla i benzynę. Aktualnie nie ma problemu z dostępnością baryłki tylko z jej przetworzeniem.
@ubijakitopiel: nie przejmuj się koleżanko, już od jakiegoś czasu tuskoboty zalewają Mirko. Znak rozpoznawczy to po pierwsze chamstwo i zmasowane ataki w grupach. PiS musi być zły w każdym wpisie bo taki leci przekaz z trollowni, nawet jak oddychaj tlenem to źle. Dla przeciętnego zjadacza chleba wystarczy spojrzeć na taki wykres jak np. dane z innego kraju naszego regionu i wiesz jak się sprawa ma. Tu np efekt rządów PiS
@ubijakitopiel: Hurr durr, Orlen wypłacił ponad 100 mln pln do różnych fundacji za czasów PIS. Bo był Narodowy! I dlatego, że po to przecież pozakładali fundacje.
2022: hurr durr patrzcie jak kaczyński r---------a kraj bo benzyna teraz kosztuje 8zł za litr!!
2025: tusk szef uratował nas i od razu paliwko po 5zł
2026: hurr durr debile to wina wojny nie tuska, że paliwo kosztuje 8zł
kurtyna xD Bo wcale w 2022 nie było wojny i Polska od razu odcięła się od taniej rosyjskiej ropy która była jedynym źródłem.
#orlen #paliwo #bekazpisu #bekazpo #iran #motoryzacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Problem nie polega na tym czy paliwo po 5zl czy 9zl
Moze byc nawet po 10 zl.
Problem polega na tym czy zwykli ludzie którzy kupili akcje orlen i finansują firmę zamiast banku zarabiają razem z Orlenem.
W 2023 benzyna 98 była po 9 zl ale akcje stały w miejscu po
źródło: 19425
PobierzTak samo bylo z rozdawnictwem. Jak pos rządzil to 8 lat bylo o to płacze, a jak Oszust tusk zaproponował 800+ i inne rozdawnictwa, to wszystko git. Nie ma ze kupowanie glosow i rujnowanie gospodarki. Rekordowy deficyt? A tam, lepiej porozmawiajmy o pisie
@ubijakitopiel: Raz, że nieprawda że od razu się odcięła, a dwa że gratuluję pojęcia o geopolityce, jak myślałeś, że import kluczowego strategicznie surowca nie był już wcześniej mocno zdywersyfikowany. Tfu, że ktoś plusuje te wysrywy.
A i pamiętajcie POwskie
Wyglądasz na sympatyka Konfederacji xD
PiS musi być zły w każdym wpisie bo taki leci przekaz z trollowni, nawet jak oddychaj tlenem to źle.
Dla przeciętnego zjadacza chleba wystarczy spojrzeć na taki wykres jak np. dane z innego kraju naszego regionu i wiesz jak się sprawa ma. Tu np efekt rządów PiS
źródło: 1000003377
Pobierz