Aktywne Wpisy

Metylo +45
Czy to lekarze? Wtf xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000033824
Pobierz
MakeLifeGreatAgain +450
#konfitura
Taki mądry był a skończył z wynikiem 1600 złotych mandatu i 13 punktów karnych
Taki mądry był a skończył z wynikiem 1600 złotych mandatu i 13 punktów karnych

Mi tam on ni swat, ni brat, ale ciekaw jestem, na czym właściwie jest to przekonanie o proniemieckości. Biorę od państwa po 100 złotych i słucham odpowiedzi.
Jak na razie najlepsza odpowiedź, jaką udało mi się uzyskać, to pic rel.
Tl;dr: NO WSZYSTKO I EEEEE TEN, DO PRAWA SIĘ STOSUJE
#polityka #4konserwy #neuropa
źródło: Screenshot_6-3-2026_22918_wykop.pl
Pobierz@wstanczyk: Nie robi gały Amerykanom za damski ch*j.
@wstanczyk: Kilka lat temu PiS stworzył (chyba za pomocą Klubu Jagiellońskiego) raport o niemieckości Tuska. Można w nim przeczytać wszystko, tylko nie o niemieckości Tuska.
Musisz Googlać, bo niestety nie mam czasu ale zabawna lektura xd
@vanschout masz ty chociaż odrobinę godności?
Jak Tusk został przewodniczącym rady europy to Kaczyński z zawiści wytoczył tyle piany że Błaszczak przez tydzień musiał go nawadniać. Poszedł więc spin że to Merkel swojego pionka ustawiła i że jest tylko jej marionetką. Bo jak wiadomo lepiej ustawiać marionetką kogoś z innego państwa, niż z własnego który naturalnie ma chęć do dbania o jego interesy.
Spin wrócił z siłą tornada gdy Tusk wrócił do polskiej polityki i Kurski
Wojciech Sumliński 2 godziny wykładu promującą książkę pt" Niebezpieczne związki Donalda Tuska. Tam Pan Wojciech Sumliński opowiada jak agentura niemiecka w latach 80 wspomagała Pana Donalda Tuska.
https://youtu.be/8vgvilLALR4
@wstanczyk: Nic, pozdrawiam
Najzabawniejsze było, jak opisywał w książce wywiad z Komorowskim, dodawał tam swoje interpretacje jego zachowań, gdzie sugerował, że był zdenerwowany, nie chciał odpowiadać i kręcił. Gdy światło dzienne ujrzało nagranie z tego wywiadu, okazało się, że książki Sumlinskiego rzeczywiście mają więcej wspólnego z kryminałem, niż z literatura faktu.
To też ten pan,
@wstanczyk: pierwsze co kojarze to umożliwił budowanie Nord stream 1 lub 2 przez Polska strefe ekonomiczną , Merkel obiecała pogłębić do morza jak będzie trzeba - uczywiście ustnie , oczywiście potem już Niemcy nie chcieli nic pogłebiać dna dla Portu w świnoujściu.
Nie chce mi się aż tak skanować wstecz, na bank sporo się znajdzie.
@kasper-jack: Jakie konkretnie
@wstanczyk: te "ukradzione" 153 MLD to OFE.
@Massad: Ah, czyli fejur, bo te pieniądze nigdy nie były ukradzione, co można zweryfikować na własnym koncie emerytalnym. Z resztą, pytanie było o proniemieckość, więc i tak by się nie łapało :P
źródło: Halik
Pobierz