Aktywne Wpisy
Dajcie_zyc223 +79

MackaCthulhu +63
Przechodzę drugi raz Cyberpunka, pierwszy był zaraz po premierze, teraz po latach, poprawkach i z dlc. Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów. ARCYGRA, nigdy nie grałem w lepszą.
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin

#leflaneur #krotkofalarstwo #wojna
źródło: temp_file6458704843480578944
Pobierz@Famine: Po słuchać stacji numerycznych? Lepiej zdekoduj tą dziwną telegrafię co idzie na 7.043 i 7.050, na moich antenach S9+20, ale to idzie na cały świat z podobnymi sygnałami więc instalacja musi być sroga.
Powiedzmy, że w trochę polowych warunkach działamy ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file5096820675175444700
Pobierzźródło: obraz
PobierzNie masz pojecia o czym mówisz. Radioamatorzy techniczni budują nadajniki dużej mocy. Jak nie takie zaawansowane to czemu robią łączności z całym światem? Stoi koło mnie gość co tą antenę robił i ma papiery na to co robi także p--------z głupoty każe ci przekazać.
Mamy też teleskopowa dla pasm od 15 do 10m ale to warunki spartańskie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file2800899684763478911
Pobierz@Famine: Sam p------i głupoty, 100
@dktr: K---a, typ co mówi o radioamatorstwie a nawet nie ogarnia polaryzacji fali. Ale beka.
@tellet: wystarczy że więcej niż połowa mieszkańców nie ma nic przeciwko.
@damch: Nie wiem o czym piszesz. Antena pionowa - to taki typ anteny, kąt promieniowania zależy od długości promiennika, a polaryzacja i tak po pierwszym odbiciu od jonosfery jest już losowa.
@dktr: Coooo?
@dktr: K---a, typie o czym ty p--------z.